Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ LIP GLOSS ΜΕ ΣΚΙΕΣ ΜΑΤΙΩΝ!

Πολλές φορές θα έχετε πιάσει τον εαυτό σας να χαζεύετε περιοδικά και να ζηλεύετε τις τέλειες αποχρώσεις κραγιόν και lip gloss! Ωστόσο πολλές φορές μένουμε με το απωθημένο μιας και δεν ξέρουμε ποιο προϊόν είναι και δεν υπάρχει τρόπος να το βρόυμε. Ωστόσο υπάρχει ένας τρόπος να φτιάξουμε το δικό μας lip gloss ακριβώς στην απόχρωση που μας αρέσει και μας ταιριάζει. Και το σημαντικότερο δεν σας το είπα.. Ο τρόπος αυτός είναι και άκρως οικονομικός!

Τα υλικά που χρειάζεστε είναι βαζελίνη και σκιές ματιών. Κοιτάχτε μόνο να μην έχουν λήξει.. Παίρνετε λοιπόν την απόχρωση της σκιάς που σας αρέσει και την αναμιγνύετε με βαζελίνη. Προσθέτετε τόση σκιά μέχρι να αποκτήσει το μείγμα μας την επιθυμητή απόχρωση. Φυλάσσετε το μείγμα σε μικρά βαζάκια. Κατά την περίοδο των θερμών μηνών, μια καλή ιδέα είναι να διατηρείτε τα βαζάκια στο ψυγείο.

Μην ζηλεύετε λοιπόν τις ζουμερές αποχρώσεις των κραγιόν που βλέπετε στα περιοδικά και στην τηλεόραση, απλά φτιάξτε τα lip gloss που σας αρέσουν απλά και οικονομικά!

Ελπίζω να σας άρεσε η ιδέα!
Σας φιλώ,
Πανωραία

ΥΓ: Ευχαριστώ την Μυρτούλα για την ιδέα της!!:):)

Δείτε επίσης:


ΦΤΙΑΞΤΕ ΜΑΝΟ ΑΠΟ ΣΚΙΕΣ ΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΡΟΥΖ!


Φτιάξε το δικό σου lip balm!! 

ΕΦΤΙΑΞΑ 100% ΦΥΣΙΚΟ LIP BALM

9 σχόλια:

  1. Φυσικό lip gloss από σοκολάτα

    Υλικά
    3-4 κομμάτια σοκολάτας
    3 κ.σ. βούτυρο κακάο
    1 κάψουλα βιταμίνης Ε

    Παρασκευή
    Βάλτε την σοκολάτα και το βούτυρο κακάο στο μπεν μαρί (bain-marie) σε χαμηλή θερμοκρασία και ανακατεύετε καλά μέχρι να λιώσουνε τα υλικά.
    Αφήστε το να γίνει χλιαρό και τότε προσθέστε τη βιταμίνη Ε ανακατεύοντας καλά.
    Τοποθετήστε το lip gloss σε ένα σκούρο, αποστειρωμένο βαζάκι και βάλτε το για λιγο στο ψυγείο, πριν το χρησιμοποιήσετε. katerina!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τέλειο Κατερίνα μου!! Σε ευχαριστώ πολύ για την συνταγή! Είναι φοβερή ιδέα.. Θα έχει και τέλεια γεύση αυτό! Well done!
      Μην διστάσεις να ξαναγράψεις!
      Σε φιλώ,
      Πανωραία

      Διαγραφή
  2. To οτι εισαι πανωραια εισαι με ολα αυτα που μας γραγεις ! Πραγματικα εχω αλλαξει :
    Ημουν με καστανα μαλλια κοντουτσικα και καστανα σκουρα - Τωρα ειμαι με ανοιχτα καστανα με φρατζα και ωραια απαλα μαλλια ! Ημουν με ξειρα χειλη και ασχημα νυχια και με.......σπιρακια - Τωρα δεν εχω σπιρακια (λογω λογικα χαρη σε εσενα που ειμαι καθαρη και τελεια) εχω απαλα χειλη ωραια λειμαρισμενα ωυχια με πιγκουινακια για σχεδιααα ! Σε ευχαριστω τωρα ειμαι....πανεμορρφη χαρη σε εσενα ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΑΙ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΠΑΡΩΤΕΙ ΠΕΡΝΑΩ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ.....ΧΑΝΩ ΚΙΛΑ !!!!! Σε λατρευω , εισαι το ιδολο μου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γλυκό μου πλάσμα με συγκινείς με όλα αυτά τα τόσο καλά λόγια! Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο χαίρομαι που σε βοηθάνε οι συμβουλές μου! Είσαι μία γλύκα πραγματικά.. Να ξέρεις ότι όλο αυτό πηγάζει από εσένα και όχι από εμένα.. Το γεγονός ότι έχεις αλλάξει κάποια πράγματα, οφείλεται σε σένα!! Εσύ τα έκανες όλα αυτά και σου αξίζει ένα μπράβο! Να έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και να τον αγαπάς!! Όσο και να με κολακεύεις με τα λόγια σου, είδωλο δεν μπορώ να είμαι για κάνεναν και πόσο μάλλον για σένα που δεν γνωριζόμαστε καν. Δεν κάνω κάτι το ιδιαίτερο απλά μοιράζομαι όταν έχω χρόνο διάφορα μυστικούλια.. Συμπέρασμα λοιπόν: να έχεις αγάπη και εμπιστοσύνη στον εαυτό σου γιατί μια χαρά τα καταφέρνεις! Όσο για τα κιλά, πρόσεχε ε; Δεν πιστεύω να έχεις χάσει πολλά κιλά και να κάνεις τίποτα υπερβολές; Αγαπάμε τις καμπύλες..
      Σε φιλώ καή μου και περιμένω να μου στείλείς και προσωπικό μήνυμα γλυκό μου!
      Πανωραία

      Διαγραφή
  3. koritsaki mou twra se anakalupsa kai exw kollisei me ola sou ta themata!!!eisai uperoxi kai ola osa grafeis kai oses sumvoules dineis einai pragmatika ola polu endiaferonta!!!sunexise etsi!!!filakia polla!xristina

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χριστινάκι δεν έχω λόγια για τα τόσο καλά λόγια!!!! Είσαι πολύ καλή!! Δεν φαντάζεσαι πόσο χαίρομαι που λες ότι βρίσκεις ενδιαφέροντα τα μυστικούλια που γράφω! Μακάρι να βρω τον χρόνο να μοιραστούμε πολλά!!!
      Σε φιλώ γλυκά,
      Πανωραία

      Διαγραφή
  4. Apistefto ise katapliktiki ta nixia moy itan ksira kai spasmena oloi sto sxoleio me koroideban poso mallon mia psonara poy exoume sto sxoleio kai apo tote poy deiabasa th seimboyli soy theli sinexos na kanei ta idia nyxia me emena kai den bori na tis to po i oxi giati einai pathiasmeni gia tetia nixia alla telos padon ise apsogi kai na se po ine kalo na tros ta nixia sou? Meri♥♥♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου γλυκιά μου Μαίρη!! Σε ευχαριστώ τόσο πολύ για τα γλυκά σου λόγια. Χαίρομαι πάρα πολύ που από τις συμβουλές αυτές άρχισες να προσέχεις τα νυχάκια σου και τώρα νιώθεις και εσύ καλύτερα!! Μην δίνεις σημασία σε κανένα που κοροϊδεύει τον άλλο και τον βρίζει επειδή κάτι μπορεί να μην του αρέσει. Αυτό είναι έλλειψη παιδείας και πρέπει να αδιαφορείς! Ο καθένας μας είναι μο-να-δι-κος και ας έχουμε και ελαττώματα. Κανείς δεν είναι τέλειος! Και αυτός που σε κορόιδεψε έχει και αυτός μειονεκτήματα.Αν καθόμαστε να κοροϊδεύουμε ο ένας τον άλλον για τα ελαττώματα που έχει θα γίνουμε ζούγκλα! Πρέπει να αγαπάμε τον εαυτό μας, να το φροντίζουμε, μα θέλουμε να γινόμαστε καλύτεροι. Έτσι θα αγαπήσεις και θα σεβαστείς και τους γύρω σου! Στο θέμα μας τώρα, Μαιρούλα μου μην τρως τα νύχια σου.. Δεν σου κάνει καλό. Θα ατροφήσουν και κάποια στιγμή θα γίνουν αδύναμα και δεν θα μπορείς να τα μακρύνεις. Μια καλή λύση είναι να τα βάφεις συχνά ώστε επειδή θα είναι φτιαγμένα να μην μπαίνεις στη διαδικασία να τα τρως για να μην χαλάσεις το μανικιούρ σου. Επίσης, υπάρχουν στα φαρμακεία ειδικά βερνίκα κατά της ονυχοφαγίας. Συγκεκριμένα, κάθε φορά που θα τρως τα νύχια σου, η άσχημη γεύση από αυτό το ειδικό βερνίκι θα σου θυμίζει πως δεν πρέπει να τα ξαναφάς!! Αυτά από εμένα γλυκούλα μου!
      Σε φιλώ γλυκά,
      Πανωραία

      Διαγραφή
  5. Εξαιρετικές οι συνταγές κορίτσια αλλά εγώ έχω να μοιραστώ μαζί σας ότι η MAC έχει βγάλει αυτά τα γκλος που έχουν γεύση γλυκού. Τα θέλω όλα, αλλά λόγω budget αρκέστηκα σε αυτό με τη φράουλα https://www.atticabeauty.gr/proioda-omorfias/makigiaz/heili/lip-gloss/mac-oh-sweetie-lipcolour-00000053978/

    ΑπάντησηΔιαγραφή