tag:blogger.com,1999:blog-7170696575609792855.post8006100015349468280..comments2023-11-03T14:10:45.641+02:00Comments on Τα Μυστικά της Παν..ωραίας: ΚΕΙΚ ΜΕΡΕΝΤΑ ΜΕ ΠΡΑΛΙΝΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙ!!Πανωραίαhttp://www.blogger.com/profile/10355129062334094394noreply@blogger.comBlogger14125tag:blogger.com,1999:blog-7170696575609792855.post-84960016356805508292015-10-23T12:45:44.452+03:002015-10-23T12:45:44.452+03:00Αν βαλω τη μερεντα τελευταια παλι θα κατσει στον π...Αν βαλω τη μερεντα τελευταια παλι θα κατσει στον πατο της φορμας; επισεις τα φουντουκια ειναι απαραιτητα; δεν εχω κ θελω ν φτιαξω το κεικ τωρα:)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/11233634771767590755noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7170696575609792855.post-78730357451493283892014-09-07T21:50:01.270+03:002014-09-07T21:50:01.270+03:00Γεια σου! Υπολόγισε ότι μια κούπα ζάχαρη είναι περ...Γεια σου! Υπολόγισε ότι μια κούπα ζάχαρη είναι περίπου 200 γρ κρυσταλλική. Εγώ θα σου έλεγα να βάλεις περίπου 3/4 της κούπας, αναλόγως και πόσο γλυκό το θέλεις!<br /><br />Γενική αναλογία:<br /><br />1 φλ.ζάχαρη (200γρ) περίπου ίσο με 1 φλ. (215 γρ) πατικωμένη καστανή ή μαύρη ζάχαρη<br /><br /><br />Πανωραίαhttps://www.blogger.com/profile/10355129062334094394noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7170696575609792855.post-37142653226985219222014-09-05T17:51:33.488+03:002014-09-05T17:51:33.488+03:00geia sas, ta 140 gr zaxaris se koupes poso vgainei...geia sas, ta 140 gr zaxaris se koupes poso vgainei akrivws;;mporw anti gia kastani kai axni na valw apli krustalliki; an nai,posi sunolika krustalliki se olo to cake??Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7170696575609792855.post-77535843523905973592014-03-19T22:51:47.761+02:002014-03-19T22:51:47.761+02:00Γεια σου! Πρέπει η μερέντα να ανακατευτεί τοπικά μ...Γεια σου! Πρέπει η μερέντα να ανακατευτεί τοπικά με τη ζύμη, δηλαδή να μην την ρίξεις απλά χύμα διότι όταν δεν ανακατεύεται, κατά τη διάρκεια του ψησίματος κάθεται κάτω. Οπότε όταν αναποδογυρίζουμε τη φόρμα θα έχει σκάσει στην επιφάνεια και δεν θα είναι στη μέση όπως θέλουμε..Πανωραίαhttps://www.blogger.com/profile/10355129062334094394noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7170696575609792855.post-71109679889821003162014-03-19T15:29:18.009+02:002014-03-19T15:29:18.009+02:00Τι εννοείς να μην βγει στην επιφάνεια αν δεν το αν...Τι εννοείς να μην βγει στην επιφάνεια αν δεν το ανακατεύουμε τι θα γινειAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/00614493099837032520noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7170696575609792855.post-27890164057300494902013-10-01T21:29:31.277+03:002013-10-01T21:29:31.277+03:008a to prospa8hsw aurio kai elpizw na mou vgei giat...8a to prospa8hsw aurio kai elpizw na mou vgei giati 8elw na to paw se mia episkepsh :) se euxaristw polu Panwraia mou<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7170696575609792855.post-53822963285542862122013-10-01T15:14:23.268+03:002013-10-01T15:14:23.268+03:00Α ξέχασα.. Αφού τελειώσεις με το ανακάτεμα της μερ...Α ξέχασα.. Αφού τελειώσεις με το ανακάτεμα της μερέντα, από πάνω ρίχνεις την υπόλοιπη ζύμη του κέικ..Πανωραίαhttps://www.blogger.com/profile/10355129062334094394noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7170696575609792855.post-3429633460324807452013-10-01T15:13:07.168+03:002013-10-01T15:13:07.168+03:00Γεια σου!! Λοιπόν, θα ρίξεις τη μισή ζύμη και απο ...Γεια σου!! Λοιπόν, θα ρίξεις τη μισή ζύμη και απο πάνω όση μερέντα θες. Όπως έχεις βάλει τη μερέντα, την ανακατεύεις να αναμειχθεί με τη ζύμη ώστε να γίνει σε εκείνο το σημείο ένα με το μείγμα και να μην βγει στην επιφάνεια. Δεν χρειάζεται πολύ ανακάτεμα, απλά να αναμειχθεί ως ένα βαθμό. Εύχομαι να σου πετύχει!!<br />Σε φιλώ,<br />ΠανωραίαΠανωραίαhttps://www.blogger.com/profile/10355129062334094394noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7170696575609792855.post-47283469652791907172013-10-01T14:48:48.154+03:002013-10-01T14:48:48.154+03:00epeidh kai mena mou kollaei sth forma enw thn exw ...epeidh kai mena mou kollaei sth forma enw thn exw kala vouthromenh kai aleuromenh..otan les epitopou ennoeis otan 8a ri3w th merenta mesa sth forma me th mish zumh na anakatepsw elafra?<br /><br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7170696575609792855.post-37264438331470672802013-06-19T22:33:19.621+03:002013-06-19T22:33:19.621+03:00Γεια σου! Φρόντισε να βουτυρώσεις και να αλευρώσει...Γεια σου! Φρόντισε να βουτυρώσεις και να αλευρώσεις καλά τη φόρμα σου! Επίσης, φρόντισε όταν βάλεις τη μερέντα να την ανακατέψεις επιτόπου με τη ζύμη για να μην βγει στην επιφάνεια.<br />Καλή επιτυχία!<br />Πανωραίαhttps://www.blogger.com/profile/10355129062334094394noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7170696575609792855.post-3295948065207305702013-06-19T18:05:08.427+03:002013-06-19T18:05:08.427+03:00πολυ λαχταριστό φαίνεται!!! θα το κανω τωρα... :) ...πολυ λαχταριστό φαίνεται!!! θα το κανω τωρα... :) απλα φοβαμαι πως θα μου κολλήσει στην φόρμα...<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7170696575609792855.post-73284331089700235662012-11-12T23:41:48.958+02:002012-11-12T23:41:48.958+02:00Καλή επιτυχία!!! Περιμένω αποτελέσματα!!!Καλή επιτυχία!!! Περιμένω αποτελέσματα!!!Πανωραίαhttps://www.blogger.com/profile/10355129062334094394noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7170696575609792855.post-36477171167420249512012-11-10T13:37:20.890+02:002012-11-10T13:37:20.890+02:00τελειο θα το κανω αμεσωσ!τελειο θα το κανω αμεσωσ!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7170696575609792855.post-62457086060856942672012-03-01T15:42:01.102+02:002012-03-01T15:42:01.102+02:00μμμμ ποιοι τυχεροι το εφαγαν;!!!!!:))μμμμ ποιοι τυχεροι το εφαγαν;!!!!!:))misSofihttps://www.blogger.com/profile/14848098938775831170noreply@blogger.com