Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ! ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΣΑΣ!


Και όταν λέμε καλοκαιρινό δεν εννοούμε να το κάνετε άνω κάτω! Άνω κάτω είμαστε παντού γι' αυτό καλό είναι στο σπίτι μας να είμαστε καλά για να μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τα δύσκολα της εποχής! Το σπίτι  πλέον είναι το καταφύγιό μας. Γι' αυτό μια πολύ καλή ιδέα είναι να το διακοσμούμε αναλόγως με εποχή έτσι ώστε να επικρατεί μία ευχάριστη νότα! Και μιας και έχουμε καλοκαίρι, βάλτε το καλοκαίρι στο σπίτι σας!

Με πολλούς απλούς και οικονομικούς τρόπους μπορείτε να αλλάξετε την ρουτίνα του σπιτιού σας και να δώσετε πινελιές παραλίας και άκρως καλοκαιρινές.

Αξιοποιείστε τα κοχύλια που μαζεύατε κατά καιρούς από την παραλία. Μπορείτε να τα γεμίσετε με κερί και να κάνετε πανέμορφα κηροπήγια από κοχύλια.





Τι πιο όμορφο και καλοκαιρινό από ένα δίσκο με κοχύλια και πέτρες στο κέντρο του τραπεζιού;






Γεμίστε γυάλινα δοχεία και βάζα με άμμο, κοχύλια και πέτρες!










Ανανεώστε τα μπουκάλια σας και κολλήστε πάνω τους κοχύλια, αστερίες και τούλια!















Αντικαταστήστε τα τραπεζομάντιλα με δείκτη θαλάσσης.. Σε συνδυασμό με τους αστερίες, δημιουργείται το απόλυτο καλοκαιρινό σκηνικό.








Άλλη μια πολύ καλή ιδέα είναι να επενδύσετε σε υφάσματα με αστερίες και κοχύλια, να τοποθετήσετε ναυτικά αντικείμενα όπως κουπιά, τιμόνια και σφουγγάρια θαλάσσης.










Το μόνο που δεν μπορούν να μας στερήσουν είναι το καλοκαίρι, τον ήλιο και τη θάλασσα! Γι'αυτό βάλτε τα στο σπίτι σας για να σας χαροποιούν!
Σας φιλώ,
Πανωραία


Δείτε επίσης:

ΧΡΩΜΑΤΑ FENG SHUI ΣΤΟ ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΟ.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου