Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΦΥΣΙΚΕΣ ΜΠΟΥΚΛΕΣ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ! ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ!

Για όσες είναι φυσικές σγουρομάλλες, τα πράγματα είναι απλά. Με ένα καλό προϊόν hair styling  και με το σωστό στέγνωμα, οι φυσικές μπούκλες είναι έτοιμες και εντυπωσιακές. Για όσες έχουν ίσιο μαλλάκι (μία από αυτές είμαι και εγώ) και θέλουν μία αλλαγή, ιδού τα μυστικά για το πως θα πετύχετε όμορφες κυματιστές μπούκλες:
  • Φροντίστε να έχετε στεγνώσει πολύ καλά τα μαλλιά σας, Δεν πρέπει να υπάρχει περιττή υγρασία διότι έτσι η μπούκλα μας δεν θα έχει διάρκεια. Χωρίζουμε τα μαλλιά σε τούφες και ξεκινάμε από κάτω προς τα πάνω. Μπορείτε να ξεκινήσετε το τύλιγμα από τη μέση και κάτω αν θέλετε ακόμα πιο ανάλαφρη μπούκλα.





  • Ανοίξτε τις μπούκλες τα τα δάχτυλά σας ώστε να γίνουν ανάλαφρες. Μπορείτε επίσης να τις χτενίσετε ελαφρώς αν θέλετε πιο ανάλαφρο αποτέλεσμα. Αφού έχετε ανοίξει ομοιόμορφα τις μπούκλες σας, τότε ρίξτε λακ για να σταθεροποιήσει το αποτέλεσμα 




  •  Αφού τελειώσετε με το ψαλίδι όλα τα μαλλιά, γυρίστε τα ανάποδα, χτενίστε τα ελαφρά με τα δάχτυλά  σας να αφρατέψουν και ρίξτε έναν  τελευταίο ψεκασμό λακ.  Οι φυσικές μπούκλες σας είναι έτοιμες!




Να ευχαριστήσουμε την Ευαγγελία μας για το χτένισμα που παρόλο δεν είναι κομμώτρια είναι ταλαντούχα!! Ελπίζω να σας άρεσε! 
Σας φιλώ,
Πανωραία

4 σχόλια: