Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Αξιοποιείστε παλιά σας αντικείμενα και δώστε άλλον τόνο στην διακόσμηση σας!!!


διακόσμηση δεν χρειάζεται να είναι αγχώδης ή να σας κοστίσει την αποταμίευση μιας ζωής για το σπίτι σας. Αντίθετα, αυτή θα πρέπει να είναι  διασκέδαση και σίγουρα μπορεί να γίνει με σχετικά φθηνό τρόπο, πιστέψτε με. Το μόνο που χρειάζεται είναι λίγη φαντασία, υπομονή και ένα τολμηρό πνεύμα. Αυτό το παλιό αλλά γοητευτικό σπίτι στο Borås, στην Σουηδία ήταν ένα έργο όνειρο ζωής για την vintage-εραστή και στυλίστρια Johanna Flyckt. Μαζί με τον σύζυγό της και ερασιτέχνη ξυλουργό της, ήταν σε θέση να μετατρέψει αυτό που κάποτε ήταν ένα παλιό και ερειπωμένο  σπίτι σε ένα λειτουργικό και οικογενειακό παράδεισο.


Με πολύ λευκό χρώμα, λαμαρίνα και εκπληκτικά ευρήματα που αγόραζε σε πολλά ταξίδια της από υπαίθριες αγορές και vintage καταστήματα , κατάφερε να δημιουργήσει ένα ευχάριστο, ζεστό και ιδιόμορφο καταφύγιο για τα παιδιά της. Και να προσθέσουμε ότι η Johanna χρησιμοποίησε επίσης προσωπικά στοιχεία από παλιά ξαναζωγραφισμένα αντικείμενα, όπως μεταλλικά γράμματα, ζωγραφιές των παιδιών πλαισιωμένα επίσης και από αναμνηστικά από τα ταξίδια τους.










ΠΗΓΗ: http://www.texnotropieskaidiakosmisi.com

4 σχόλια:

  1. πολυ ωραιο και ενδιαφερον θεμα.Θελουμε και αλλα τετοια θεματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε ευχαριστώ για το σχόλιο! Το feedback μας κάνει καλύτερους! Θα βάλουμε και άλλα τέτοια θεματάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ποσο μ'αρεσουν ολα..κριμα που δεν πιανουν τα χερια μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι είναι πολύ ωραίες ιδέες! Όλοι νομίζουμε ότι δεν πιάνουν τα χέρια μας αλλά πιστεύω ότι είναι θέμα κινήτρου! Κάποια στιγμή θα έχεις το κίνητρο να κάνεις κάτι και να δείς που θα το φτιάξεις και τέλειο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή