Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΗΠΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ!!

Σιγά σιγά αρχίζει να ανοίγει ο καιρός! Οπότε είναι μία καλή περίοδος να ασχοληθούμε με τον κήπο μας ή το μπαλκόνι και να δούμε πως θα τα κάνουμε πιο όμορφα.. Τώρα και με την κρίση, μας βλέπω να την βγάζουμε με την παρεούλα μας στο μαλκόνι και στον κήπο. Να λοιπόν μια καλή ιδέα να ανανεώσουμε τον χώρο μας.





Είναι ένα διασκεδαστικό και δημιουργικό τραπεζάκι με ένα υπέροχο κεντρικό μέρος για φυτά. Είναι, επίσης, ένα απλό έργο. Το τραπεζάκι είναι μικρών διαστάσεων και είναι κατασκευασμένο από ένα παλιό  ναυτιλιακό κασόνι και κάποια άλλα παραπροϊόντα του ξύλου. Με αυτά τα υλικά και μόνο μπορείτε να δημιουργήσετε ένα υπέροχο τραπέζι για το αίθριο ή τον κήπο σας.











Για να είστε σε θέση να κάνετε αυτό το τραπεζάκι, πρώτα θα πρέπει να βρείτε ένα κασόνι της ναυτιλίας και  πολλές βίδες και καρφιά. Ένα διαμέρισμα έχει δημιουργηθεί στη μέση αυτόυ. Μπορείτε να το δείτε αν παρατηρήσετε  το ανοιχτό χρώμα του ξύλου. Σε αυτό το διαμέρισμα  θα δημιουργηθεί ένας μικρός κήπος.







Αφού συναρμολογήσουμε όλα τα κομμάτια μαζί καλό είναι να προσπαθήσουμε να κρύψουμε τις βίδες, ωστόσο, για τα πόδια μπορεί να είναι δύσκολο να το κάνουμε αυτό. Αφού ολοκληρώσετε την κατασκευή του τραπεζιού μπορείτε να το χρωματίσετε επίσης για να δείχνει ακόμη πιο όμορφο. Μετά το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προσθέσετε τα φυτά. Ανοίξτε με το τρυπάνι μερικές τρύπες στον πάτο και  χρησιμοποιήστε ένα στρώμα αμμοχάλικου για για να μπορούν αυτά να στραγγίζουν τέλεια.





Δείτε επίσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου