Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Η ΝΕΑΡΗ ΕΚΔΟΧΗ ΤΗΣ CARRIE BRADSHAW!

AnnaSophia Robb as Young Carrie Bradshaw

Το επέρχομενο prequel της αγαπημένης μας σειράς και ταινίας θα κρύβει πολλές εκπλήξεις!

Το όνομα της πρωταγωνίστριας της αμερικάνικης ταινίας Soul Surfer ήρθε στη δημοσιότητα ως το όνομα της ηθοποιού που θα υποδυθεί την Carrie στα έφηβα χρόνια της. Η Anna Sophia Robbέχει στο ενεργητικό της ήδη πολλές ταινίες  όπως το Race to Witch Mountain, Bridge to Terabithia και Charlie and the Chocolate Factory,παρά το ότι είναι μόλις 18 ετών.

Η νέα ταινίας της Warner Bros. θα βασιστεί στη νουβέλα The Carrie Diaries της Candace Bushnell. Σε αυτό το βιβλίο περιγράφεται η ζωή της Carrie κατά τη δεκαετία του '80 στη Νέα Υόρκη όταν γνωρίζει τις 3 φίλες της Samantha Jones, Charlotte York και Miranda Hobbes τις οποίες θα υποδυθούν οι Blake Lively, Selena Gomez και Emma Roberts αντίστοιχα. 

Η πρώτη επίσημη φωτογραφία μόλις κυκλοφόρησε από την Warner Bros και έρχεται σε κάποιε να θυμήσει σε άλλες απλά να δείξει, το στυλ των '80s: φόρεμα με παγιέτες (και tutu, διότι μιλάμε για την Carrie), ζώνη ουράνιο τόξο, κοντό λαχανί ζακετάκι με animal print, γόβες σε εκτυφλωτικό πορτοκαλοκόκκινο και βέβαια, το χαρακτηριστικό hairstyling, έντονα σπαστά μαλλιά με όγκο. 

«Όταν η AnnaSophia Robb μπήκε στο δωμάτιο ξέραμε πως έχουμε βρει την ιδανική Carrie Bradshaw, δήλωσε η σεναριογράφος/executive producer Amy B. Harris. Το γεγονός ότι μπορεί να λατρέψει ένα τέλειο ζευγάρι γόβες, είναι επίσης μεγάλο προσόν». Όσο για το styling της πρωταγωνίστριας, ο ενδυματολόγος Eric Daman είπε: «Σπάνια σου δίνεται η ευκαιρία να ντύσεις έναν χαρακτήρα που η φήμη του προηγείται. Έχοντας βοηθήσει στο styling της Carrie που γνωρίζουμε και αγαπάμε, είναι τιμή μου που με διάλεξαν να φωτίσω τη γυναίκα που ξέρουμε ανακαλύπτοντας πώς ήταν ως έφηβη». 

Πως σας φαίνεται η  νέα Carrie;;

Πηγή:www.queen.gr, www.missbloom.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου