Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2012

Δείτε τον Ρουβά Junior που έγινε 5 μηνών!
Πρώτη φορά βγαίνει στη δημοσιότητα φωτογραφία που να φαίνεται τόσο καλά το προσωπάκι το Ρουβά Junior. Είναι ένας κούκλος! Τα μάτια καταγάλανα όπως και της Αναστασίας. Κατά την άποψη μου, μοιάζει στην Κάτια Ζυγούλη! Να τους ζήσει, είναι ένας κούκλος!


Ο Ρουβάς Junior είναι πέντε μηνών και βγαίνει για βολτούλα με τη μαμά, Κάτια Ζυγούλη και την μεγάλη του αδερφή, Αναστασία!


Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού Hello εντόπισε  την Κάτια Ζυγούλη,των 5 μηνών Ρουβά Junior και την μικρή Αναστασία σε γνωστό εμπορικό κέντρο των Βορείων Προαστίων να κάνουν βόλτα!
Η Αναστασία διαθέτει ένα εκρηκτικό χαρακτήρα, είναι άκρως επικοινωνιακή και δεν χάνει ποτέ την καλή της διάθεση και ενέργεια και η μόνη στιγμή που έμεινε ακίνητη ήταν για να παρακολουθήσει ένα happening για παιδιά που γινόταν εκεί.
Ο δε Ρουβάς Junior απολάμβανε την προσοχή και τα χάδια της μαμάς του.
Το shopping συνδυάστηκε με ένα δείπνο σε ιταλικό εστιατόριο, μαζί και με τη γιαγιά, τη μητέρα του Σάκη Ρουβά, Μαρία, ενώ όλοι γύρναγαν για να θαυμάσουν την Κάτια που μετά από την εγκυμοσύνη της είναι πιο λαμπερή και όμορφη από ποτέ.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου