Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

ΠΩΣ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΓΚΟ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΑΣ! ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ!

Οι περισσότερες γυναίκες έχουν λεπτή τρίχα με αποτέλεσμα τα μαλλιά να φαίνονται λίγα και να είναι   φλατ. Σε αυτά τα μαλλιά, το να τους δώσεις όγκο φαντάζει πολύ δύσκολο καθώς το μαλλί δεν έχει αντοχή και πέφτει πολύ εύκολα. Ωστόσο υπάρχουν μυστικά και κόλπα για να δώσετε όγκο στα μαλλιά σας και να αποκτήσετε το πολυπόθητο μοιραίο λουκ!

  1. Διαλέξτε τα σωστά προϊόντα μαλλιών. Συγκεκριμένα επιλέξτε αυτά με κερατίνη, κολλαγόνο και σιλικόνη που κάνουν τα μαλλιά να φαίνονται πιο πυκνά και με περισσότερη αντοχή.
  2. Λουστείτε με ένα σαμπουάν ειδικό για όγκο. Μία καλή ιδέα είναι να λουστείτε πρώτα με την κρέμα μαλλιών και μετά με το δυναμωτικό σαμπουάν. Έτσι, και θα μαλακώσουν τα μαλλιά σας αλλά θα φύγει και το τελευταίο υπόλειμμα κρέμας μαλλιών που θα μπορούσε να βαρύνει και να λαδώσει τα μαλλιά σας.
  3. Αφού έχετε επιλέξει τον σωστό αφρό, πάρτε μία μικρή ποσότητα και κάντε μασάζ στα μαλλιά σας. Αποφύγετε τις ρίζες γιατί έτσι προκαλείται ξηροδερμία. Εννοείται πως αυτή τη διαδικασία την κάνετε με τα μαλλιά σας ανάποδα.
  4. Στην συνέχεια στεγνώστε τα μαλλιά σας ανάποδα και με τη βοήθεια των δακτύλων σας, πλάστε τα μαλλιά σας για έξτρα όγκο. Φυσικά, εάν έχετε φυσούνα, χρησιμοποιήστε την για να κάνετε έτσι χαλαρές μπούκλες.
  5. Αφού στεγνώσουν καλά τα μαλλιά σας και ενώ είστε ακόμα με τα μαλλιά ανάποδα, ξύστε τα στα σημεία που θέλετε να δώσετε όγκο. Δώστε όγκο στην ρίζα. Ξεκινήστε από τα κάτω μαλλιά προς την κορυφή.
  6. Γυρίστε τα μαλλιά σας ανάποδα και χτενίστε τα ελαφρά για να μην φαίνεστε ξεμαλλιασμένη. Βάλτε λίγη λακ για πιο σταθερό αποτέλεσμα. Έτοιμες και μοιραίες!
Δείτε επίσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου