Θα χρειαστείτε:
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
100γρ. κουβερτούρα
150γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη
2 κουτ σούπας άχνη
4 κουτ σούπας κακάο
1 κούπα τριμμένο φουντούκι
Διαδικασία:
Λιώνετε την κουβερτούρα με το βούτυρο σε μπεν μαρί. Ανακατεύετε το ζαχαρούχο με την άχνη και το κακάο και την λιωμένη σοκολάτα. Τέλος, ρίχνετε τα τριμμένα φουντούκια και το αδειάζουμε σε μπολ. Μόλις κρυώσει το βάζετε στην συντήρηση του ψυγείου και μόλις πήξει είναι έτοιμο. Απλό και τέλειο!!
Μπορείτε με αυτή τη μερέντα να συνοδεύσετε το ψωμί σας, να γεμίσετε το κέικ σας, να καλύψετε τα ντόνατς σας!
Ευχαριστώ την Ιωάννα για την ιδέα!!
Σας φιλώ,
Πανωραία
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου