Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΧΤΥΠΑ ΔΥΝΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ!!

Και ποδοσφαιρόφιλος να μην είσαι, ε δεν γίνεται! Σήμερα θα δεις ποδόσφαιρο! Όλοι θα δούμε! Να σας πω την αλήθεια, έχω μεγάλη αγωνία! Καλό είναι να είμαστε γειωμένοι διότι η Γερμανία είναι μια πάρα πολύ καλή και σκληρή ομάδα! Όμως ΠΟΤΕ δεν ξέρεις! Διότι η ελληνική ψυχή κάποιες φορές είναι τόσο δυνατή που μπορεί να κάνει τα πάντα!!!


Ακόμα και ο Μαραντόνα είναι στο πλευρό μας!
«Σαν άλλοι 300 Σπαρτιάτες, κόντρα στη Γερμανία»Την άποψη ότι η Ελλάδα έχει μία ευκαιρία κόντρα στη Γερμανία εξέφρασε ο Ντιέγκο Μαραντόνα. Μάλιστα, ο θρύλος του Παγκοσμίου ποδοσφαίρου παραλλήλισε τον αγώνα της προημιτελικής φάσης του Euro, με τη μάχη των Θερμοπυλών, τονίζοντας πως αν 300 Έλληνες είχαν τη δυνατότητα να απωθήσουν 10.000 Πέρσες, 11 Έλληνες μπορούν να αντιμετωπίσουν 11 Γερμανούς.

«Ο Φερνάντο Σάντος ξέρει ότι το παιχνίδι της ζωής του είναι στο χέρι του, καθώς αντιμετωπίζει έναν γιγάντιο αντίπαλο. Αλλά, αν 300 Έλληνες ήταν ικανοί να απωθήσουν 10.000 Πέρσες στις Θερμοπύλες, τότε 11 Έλληνες έχουν ευκαιρία απέναντι σε 11 Γερμανούς», ήταν τα λόγια του Μαραντόνα, ο οποίος στη συνέχεια συμπλήρωσε πως «βλέπει» νικητές τους Γερμανούς, με την Εθνική ωστόσο να δείχνει ηρωική αντίσταση.

«Ο Σάντος κατάφερε το θαύμα νικώντας τους Ρώσους και θα πρέπει να ανεβάσει τη ψυχολογία της ομάδας του για την αποψινή αναμέτρηση. Οι Γερμανοί είναι μία ομάδα με πολύ καλή φυσική κατάσταση και πολύ δυνατή. Οι Έλληνες είναι σκληροί και έμπειροι. Το χαρακτηριστικό αυτής της διοργάνωσης είναι η δύναμη και παρά το γεγονός ότι είμαι σίγουρος ότι οι Έλληνες θα αντισταθούν ηρωικά η Γερμανία θα πάρει τη νίκη.

Είναι εύκολο να θαυμάσεις αυτή την ομάδα. Έχει νεαρούς παίκτες με ταλέντο και δύναμη, είναι το φαβορί για την εν λόγω αναμέτρηση, αλλά και για την κατάκτηση του Euro», πρόσθεσε.



Δυστυχώς ο Γιώργος Καραγκούνης σήμερα δεν θα παίξει λόγω της κίτρινης κάρτας στο προηγούμενο παιχνίδι. Παρόλα αυτά είμαι σίγουρη πως θα έχει ρόλο εμψυχωτικό για όλη την ομάδα! Ότι και να γίνει σήμερα, αξίζουν στην ομάδα της Εθνική μας πολλά συγχαρητήρια! Στέλνουμε όλη την θετική μας ενέργεια και ευχόμαστε να κερδίσουμε! Παρακαλώ πολύ , αν δεν κερδίσουμε (κουνιέμαι τρεις φορές και φτύνομαι) να μην γκρινιάζουμε!!!!




ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΘΝΙΚΑΡΑ-ΕΛΛΑΔΑΡΑ! ΛΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΣΗΜΕΡΑ;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου