Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

ΧΡΩΜΑΤΑ FENG SHUI ΣΤΟ ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΟ.


Χρώματα Feng Shui στην κρεβατοκάμαρα για αρμονία και ισορροπία...Χρώματα Feng Shui στην κρεβατοκάμαρα για αρμονία και ισορροπία...






Τα χρώματα του Feng Shui στα υπνοδωμάτια προάγουν την καλή υγεία του οργανισμού, αλλά και δημιουργούν κατάλληλη ατμόσφαιρα για να φουντώσει ένα ειδύλλιο. Βοηθούν και τους πιο δύσκολους να απολαύσουν έναν καλό, βαθύ ύπνο.

Feng Shui στα υπνοδωμάτια για την καλή υγεία του οργανισμού












Αναλύοντας τα χρώματα του Feng Shui παρακάτω θα σας βοηθήσουμε να διαλέξετε τα χρώματα του υπνοδωματίου σας για να περάσετε εκεί υπέροχα βράδια.
Κατάλληλα χρώματα για το δωμάτιο σας είναι αυτά στους τόνους της επιδερμίδας, συμπεριλαμβανόμενου του λευκού, του μπεζ, του ανοικτού καφέ, του ανοικτού και σκούρου σοκολατί.

Κατάλληλα χρώματα για το δωμάτιο σας είναι αυτά στους τόνους της επιδερμίδας













Κατάλληλα χρώματα είναι αυτά στους τόνους του ανοικτού και σκούρου σοκολατί















Τα σκουρότερα χρώματα πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο για τονιστούν κάποια σημεία στο δωμάτιο. Κρεμάστε για παράδειγμα σκούρες κουρτίνες, για να σας βοηθήσουν στον ύπνο και ένα σκούρο κουβερλί με λευκά σεντόνια και μαξιλάρια στο κρεβάτι.

Τα σκουρότερα χρώματα σε κάποια σημεία στο δωμάτιο















Επίσης ένα ολόλευκο δωμάτιο δεν αποτελεί σωστή επιλογή. Αποφύγετε το λευκό σε τοίχους, κουρτίνες, χαλιά, καλύμματα. Συνδυάστε ανοικτούς και σκούρους μπεζ τόνους για να επιτύχετε ομαλή ροή του Chi στο δωμάτιο.
Το μαύρο χρώμα συμβολίζει το χρήμα, έτσι αν θέλετε την επίδραση του, προσθέστε ένα μαύρο διακοσμητικό π.χ ένα λαμπατέρ με μεταλλική βάση. Το μέταλλο ενισχύει τη θετική ενεργειακή ροή του μαύρου τόνου.

 Η θετική ενεργειακή ροή του μαύρου τόνου στο φενγκ σουι
















Το λευκό και όλες οι αποχρώσεις του συμβολίζουν την αγνότητα, την ευγένεια και είναι το πιο ισχυρό χρώμα του Feng Shui , ειδικά όταν συνδυάζεται με χρυσό ή ασήμι.


Το λευκό και όλες οι αποχρώσεις είναι το πιο ισχυρό χρώμα του Feng Shui














Οι αποχρώσεις του μωβ βοηθούν την αύξηση της πνευματικότητας εκείνων που κοιμούνται στο δωμάτιο και προωθούν τη συναισθηματική και σωματική θεραπεία.

Αποχρώσεις του μωβ για αύξηση της πνευματικότητας
















Οι αποχρώσεις του μπλε είναι υπέροχες για τη δημιουργία μια χαλαρωτικής ατμόσφαιρας στο δωμάτιο, ώστε το Chi να έχει μια πιο θετική ροή.
Όλες οι αποχρώσεις του κίτρινου πρέπει να χρησιμοποιούνται ελάχιστα, καθώς ευνοούν το άγχος. Προωθούν την επικοινωνία, την φιλικότητα, αλλά πολλές φορές η πολύ επικοινωνία αυτή φορτώνει με άγχος.


Οι αποχρώσεις του κίτρινου πρέπει να χρησιμοποιούνται ελάχιστα














Οι πορτοκαλί αποχρώσεις εμπνέουν τη δημιουργικότητα και την οργανωτικότητα στους ανθρώπους, ενώ οι κόκκινες αποχρώσεις φέρνουν καλή τύχη και ενισχύουν την εμπιστοσύνη.


Οι πορτοκαλί αποχρώσεις εμπνέουν τη δημιουργικότητα














Οι κόκκινες αποχρώσεις φέρνουν καλή τύχη και ενισχύουν την εμπιστοσύνη














Feng shui ατμόσφαιρα σε ροζ αποχρώσεις















Το πράσινο είναι αναζωογονητικό και φέρνει αρμονία και ισορροπία σε ένα δωμάτιο και είναι ιδανικό να επιλέξετε ένα χαλί σε πράσινες αποχρώσεις.


Το πράσινο είναι αναζωογονητικό και φέρνει αρμονία  















Έχοντας τα παραπάνω στο μυαλό, αν τα εφαρμόσετε σε μια ανακαίνιση του δωματίου σας, θα επιτύχετε μια ατμόσφαιρα χαλάρωσης και αρμονίας στο χώρο σας. 




Μέχρι την επόμενη ανάρτηση γλυκά φιλιά.
Φωτεινή

ΠΗΓΗ: www.thedecobook.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου