Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΟΝΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ!

Οι καιροί είναι δύσκολοι οπότε που λεφτά για spa και κέντρα ομορφιάς για μασάζ και καθαρισμό προσώπου! Ωστόσο δεν είναι δύσκολο να κάνει κανείς καθαρισμό μόνος του στο σπίτι.. Ειδικά αν είστε από αυτές που τους αρέσει να περιποιούνται τον εαυτό τους, θα δείτε ότι με απλά βήματα μπορείτε να αποκτήσετε καθαρή επιδερμίδα..



  1. Ξεκινάμε με τον ατμό. Συγκεκριμένα, σε ένα κατσαρολάκι βράζετε νερό και όταν κοχλάσει το κατεβάζετε από την φωτιά. Σκύβετε το κεφάλι σας πάνω από το κατσαρολάκι σε απόσταση όμως για να μην καείτε και αφού έχετε βάλει μια πετσέτα γύρω από το κεφάλι σας για να μην φεύγουν οι ατμοί, κλείνετε τα μάτια και περιμένετε να περάσουν 10-15 λεπτά. Στη συνέχεια σκουπίζεστε ταμποναριστά με την πετσέτα. 
  2. Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία με τους ατμούς, εφαρμόζετε ένα απολεπιστικό προϊόν κάνοντας μασάζ με κυκλικές κινήσεις από κάτω προς τα πάνω και με αυτό τον τρόπο ενεργοποιείτε την κυκλοφορία του αίματος. Εάν δεν έχετε πίλινγκ, φτιάξτε εύκολα ένα δικό σας με μέλι, αλάτι, ελαιόλαδο και λίγες σταγόνες λεμόνι. Απλά τέλειο!
  3. Αν έχετε μαύρα στίγματα σε καμιά περίπτωση δεν τα σπάτε με τα δάχτυλά σας και τα νύχια σας αλλά με δύο μπατονέτες και αμέσως καθαρίσουμε την περιοχή με αντισηπτικό.
  4. Έπειτα τοποθετείτε μια μάσκα ενυδάτωσης και αφού την αφήσετε λίγη ώρα και την αφαιρέσετε, απλώνετε την ενυδατική σας κρέμα.
Δεν νομίζω ότι είναι κάτι που δεν μπορείτε να κάνετε! Αξίζει να αφιερώσετε λίγο παραπάνω χρόνο για τον εαυτό σας. Δυο φορές με τρεις φορές τον μήνα η όλη διαδικασία θα κάνει το πρόσωπό σας να φαίνεται λαμπερό.


Καλό beaute λοιπόν!!

Δείτε επίσης:





1 σχόλιο: