Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΤΡΟΦΩΝ ΓΙΑ ΚΑΨΙΜΟ ΛΙΠΟΥΣ!!

Ο καλύτερος τρόπος για να χάσουμε κιλά και λίπος είναι ως γνωστόν η καλή και ισορροπημένη διατροφή αλλά και η γυμναστική. Ωστόσο κάποιες φορές παρατηρούμε ότι παρ όλη την καλή διατροφή και τη γυμναστική, η ζυγαριά κολλάει και τα κιλά δεν πέφτουν! Ένας λόγος που μπορεί να συμβαίνει αυτό είναι ότι δεν πρέπει να προσέχουμε μόνο τι τρώμε. Είναι πολύ σημαντικό να προσέχουμε τους συνδυασμούς τροφών που κάνουμε. Οι σωστοί συνδυασμοί τροφών συντελούν καθοριστικά στην καύση λίπους ενώ παράλληλα μας μπορεί να μας ικανοποιήσουν και γευστικά! Υπάρχουν λοιπόν κάποιοι συνδυασμοί που αν τους εφαρμόζουμε με συχνότητα στην καθημερινή μας διατροφή, οι πόντοι θα πέφτουν ένας ένας μιας και έχουν συνεργική αδυνατιστική δράση!
Πάμε να δούμε κάποιους από αυτούς:


ΒΡΩΜΗ + ΑΜΥΓΔΑΛΑ: Συντελούν στην αργή απελευθέρωση ενέργειας και στην παράταση κορεσμού πείνας.







ΓΑΛΑ + ΚΑΡΥΔΙΑ: Άμεση καύση λίπους και υποστήριξη της άπαχης μάζας.








ΤΥΡΙ ΚΟΤΑΤΖ + ΑΚΤΙΝΙΔΙΟ: Το τυρί αυτό βοηθάει στην απομάκρυνση των περιττών υγρών από το σώμα. Το ακτινίδιο από την άλλη συμβάλλει στην ενίσχυση της βιοσύνθεσης μέσω της καρτινίνης η οποία λειτουργεί σαν όχημα μεταφοράς των λιπαρών οξέων στα μιτοχόνδρια ώστε να καούν και να παραχθεί ενέργεια.




ΜΠΑΝΑΝΑ + ΣΤΡΑΓΓΙΣΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ: Ο συνδυασμός αυτός βελτιώνει τα επίπεδα ασβεστίου.





ΒΑΚΑΛΑΟΣ + ΚΑΣΤΑΝΟ ΡΥΖΙ +ΧΟΡΤΑ: Ιδανικός συνδυασμός για εντατική απώλεια λίπους και διέγερση μεταβολικών διεργασιών.





ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ + ΤΟΝΟΣ + ΣΑΛΑΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ: Δημιουργείται αίσθημα κορεσμού ενώ παράλληλα βοηθάει στον καλύτερο γλυκαιμικό έλεγχο.








ΜΟΣΧΑΡΙ + ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ + ΚΡΕΜΜΥΔΙ: Ιδανικό για την δυναμική τόνωση του μεταβολικό ρυθμού και την ταχύτερη μετατροπή λίπους σε ενέργεια.






ΜΠΙΦΤΕΚΙ + ΣΑΛΤΣΑ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑΣ: Τέλειος συνδυασμός για επιτάχυνση του μεταβολισμού και την απομάκρυνση θερμίδων λίπους.







ΣΑΡΔΕΛΕΣ +ΛΑΔΟΛΕΜΟΝΟ: Καταπληκτικός θρεπτικός συνδυασμός.  Συμβάλει στην προστασία θρεπτικών ουσιών, στον αποδοτικότερο μεταβολισμό αλλά και στην μείωση του κοιλιακού λίπους.





ΑΥΓΟ + ΦΑΣΟΛΙΑ: Ο συνδυασμός αυτός έχει πολλαπλά θρεπτικά και μεταβολικά οφέλη ενώ συμβάλει  και στην υψηλότερη δαπάνη θερμίδων.





ΧΟΙΡΙΝΟ + ΒΕΡΙΚΟΚΑ ΞΕΡΑ:  Βοηθάει στην αύξηση της μεταγευματικής θερμογένεσης και στην μεγαλύτερη αποβολή θερμίδων.






Δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε τους συνδυασμούς και να δείτε τα αποτελέσματα!
Σας φιλώ,
Πανωραία

Δείτε επίσης:


ΤΕΛΕΙΟ ΡΟΦΗΜΑ ΜΕ ΓΚΡΕΪΠΦΡΟΥΤ ΚΑΙ ΑΝΑΝΑ ΓΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΑΡΟΥΣ!!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου