Θα χρειαστείτε:
- ένα κοτόπουλο κομμένο σε κομμάτια
- και για την μαρινάδα: 300γρ. γιαούρτι, ξύσμα από δύο λάιμ ή λεμόνια, χυμό από ένα λεμόνι, 2-3 κ.γ. κάρυ, 1 κ.σ. τριμμένο τζίντζερ, 1 κ.γ. τσίλι, 2 κ.σ. μέλι, 2 σκελίδες σκόρδο κομματάκια, 1 κ.γ. μείγμα μπαχαρικών για κοτόπουλο, λίγο αλάτι - φρεσκοτριμμένο μάυρο πιπέρι - κόκκινο πιπέρι καγιέν.
τζίντζερ-καταπληκτικό υλικό |
Ανακατεύετε τα υλικά της μαρινάδας.
Απλώνεται την μαρινάδα στο κοτόπουλο και του κάνετε ''μασάζ''.
TIP: Μπορείτε στο τέλος τη σαλτσούλα που μένει να την δέσετε με λίγο κορν φλάουρ! Βγαίνει μία τέλεια δεμένη σάλτσα!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου