Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Θέλετε πυκνές βλεφαρίδες;; Αποκτήστε τες φυσικά και απλά!

Τα μάτια είναι από τα πιο εκφραστικά σημεία του προσώπου μας. Πάντα μας νοιάζει να δείχνουν όμορφα και λαμπερά. Ειδικά οταν τονίζουμε τις βλεφαρίδες, το βλέμμα γίνεται ακόμα πιο επιβλητικό! Πως θα κάνουμε λοιπόν τις βλεφαρίδες μας να γίνουν πιο πυκνές; Υπάρχουν τρόποι και μυστικά που μπορούν να βοηθήσουν τις βλεφαρίδες μας να πυκνώσουν. Πάμε να δούμε μερικούς από αυτούς:
  • Το ελαιόλαδο κάνει πολύ καλό στις βλεφαρίδες όπως και στα μαλλιά. Βάλτε λίγες σταγόνες στις βλεφαρίδες για 5 λεπτάκια και μετά ξεβγάλτε με νερό . Έτσι οι βλεφαρίδες θα μείνουν λαμπερές και ακόμη πιο πυκνές. Επαναλάβατε τη διαδικασία για τουλάχιστον 4 εβδομάδες για πιο εγγυημένο αποτέλεσμα.
  • Η βιταμίνη B και D πρέπει να περιλαμβάνονται στη γέυματα σας αν θελετε το βλέμμα σας να είναι σαγηνευτικό! Άρα τα λαχανικά, το ρύζι, τα ζυμαρικά ολικής άλεσης, οι ξηροί καρποί , το κόκκινο κρέας, τα πουλερικά, το αβοκάντο πρέπει να έχουν μια θέση οπωσδήποτε στη διατροφή σας
  • Η βαζελίνη αποδεικνύεται ότι είναι ένα ακόμη βασικό εργαλείο και σύμμαχος  στον αγώνα για πιο "γεμάτες" βλεφαρίδες.  Πριν πέσετε για ύπνο,  απλώστε στις βλεφαρίδες  μια μικρή ποσότητα βαζελίνης κάθε βράδυ. Κατά τη διάρκεια της νύκτας η βαζελίνη θα διεισδύσει στις βλεφαρίδες και θα τις θρέψει. Με το βουρτσάκι για τις βλεφαρίδες  απλώστε αρκετή βαζελίνη στα βλέφαρα και αφήστε την! Το πρωί, ξεβγάλτε με νεράκι βρύσης και θα δειτε τα ευεργετικά της αποτελέσματα! 
  • Μην το παρακάνετε με το μακιγιάζ ούτε με το ντεμακιγιάζ! Το σημείο του ματιού είναι ευαίσθητο και δεν πρέπει να το ταλαιπωρούμε με πολύ βάψιμο ή τρίψιμο.  Έτσι δεν χάνουμε και τις μικρές βλεφαρίδες που είναι οι πιο εύκολες στο να πέσουν.
  • Το καστορέλαιο λειτουργεί και αυτό ευεργετικά στις βλεφαρίδες. Απλώστε το κάθε βράδυ πριν κοιμηθείτε με ένα παλιό βουρτσάκι μάσκαρας ή ακόμα και με μία μπατονέτα. Το καστορέλαιο χάρη στο λινολεϊκό και στο στεατικό οξύ που περιέχει προστατεύει και βοηθά τις βλεφαρίδες σας να μεγαλώσουν ενώ παράλληλα μειώνει την απώλεια τους! Ωστόσο αν κάποιος είναι αλλεργικός, θα πρέπει να αποφεύγεται!
Δοκιμάστε τα κόλπα και γοητεύστε! Σας φιλώ,

                                                     Πανωραία

1 σχόλιο:

  1. Μπορω να κανω τις βλεφαριδες να γινουν πυκνες και μακριες με την ενεργεια των χεριων μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή