Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Τελικώς ήταν ο σύζυγος της Μπακογιάννη (Η απάντηση για τον βουλευτή και το εκατομμύριο)!!


Τελικώς επρόκειτο για τον επιχειρηματία Ισίδωρο Κούβελο. Ο σύζυγος της Ντόρας Μπακογιάννη είναι ο άνθρωπος που έβγαλε ένα εκατομμύριο δολάρια στο εξωτερικό αν και αρχικώς η συζήτηση είχε να κάνει με μέλος του κοινοβουλίου. Σύμφωνα με την κ. Μπακογιάννη, η υπόθεση θυμίζει φαρσοκωμωδία που σκοπό έχει να καλύψει όσους έβγαλαν στα αλήθεια χρήματα στην Ελβετία. Η κ. Μπακογιάννη πρόσθεσε ότι η μεταφορά των χρημάτων είχε ως σκοπό την αγορά ενός πλοίου και είχε καταγραφεί στο «πόθεν έσχες» του συζύγου της. Σημειώνεται ότι η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας περιλαμβάνεται στα πολιτικά πρόσωπα που με επιμονή ζητούσαν να αποκαλυφθεί το όνομα του κοινοβουλευτικού που μετέφερε χρήματα στο εξωτερικό. 
«Πριν από μισή ώρα δέχθηκα ένα τηλεφώνημα από τον κ. Αργύρη, ο οποίος με ρώτησε για ένα έμβασμα του συζύγου μου στο Λονδίνο στις 3 Μαρτίου. Το έμβασμα αυτό, το οποίο προέρχεται από μετοχές οι οποίες υπήρχαν στην Αμερική και οι οποίες ρευστοποιήθηκαν και πέρασαν μέσω τραπέζης στην Ελλάδα, έφυγαν για αγορά πλοίου στο Λονδίνο», διευκρίνισε. «Μια απίστετη φαρσοκωμωδια την οποία κι εγώ πίστεψα, μεταβλήθηκε σε μια επιχειρηματική δραστηριότητα του άνδρα μου η οποία είναι καταγεγραμμένη στο πόθεν έσχες του. Ετσι σπιλώνεται νας ολόκληρος κόσμο κάποιοι έχουν σκοπό να κρύψουν αυτούς που έβγαλαν τα λεφτά τους στη Ελβετία».
Η Βουλή σκοπεύει να ζητήσει γραπτές εξηγήσεις καθώς είναι τόσο περίπλοκες οι επιχειρηματικές κινήσεις του κ. Κούβελου, ώστε δεν βγαίνει ασφαλές συμπέρασμα για την πορεία των χρημάτων και για τον σκοπό που χρησιμοποιήθηκαν. 


Πηγή: www.protagon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου