Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Τι μπορείς να κάνεις με μια οδοντόκρεμα εκτός από το να βουρτσίζεις τα δόντια σου;

Εάν νομίζετε πως οι χρήσεις μίας οδοντόκρεμας περιορίζονται σε ένα απλό βούρτσισμα, κάνετε λάθος! Υπάρχουν πολλά έξυπνα tips που μπορείτε να κάνετε με μία οδοντόκρεμα και που μπορούν να σας βοηθήσουν στην καθημερινότητα σας. Δείτε τα tips:






  • Κάνει θαύματα στα δερμάτινα!  Βάλτε σε ένα στεγνό πανί λίγη οδοντόκρεμα και τρίψτε την περιοχή που μπορεί να έχει σημάδια και γραντζουνιές. Στην συνέχεια σκουπίστε με ένα νωπό πανί. Το δέρμα σας θα είναι σαν καινούργιο! Δοκιμάστε το σε παλτό, παπούτσια και τσάντες!
  • Ένα και ένα για τους καθρέφτες σας! Εάν οι καθρέπτες και τα τζάμια μετά το μπάνιο σας είναι θαμπά και γεμάτα υδρατμούς με αποτέλεσμα αμέσως μετά να χρειάζονται καθάρισμα, αποφύγετε το θάμπωμα με… λευκή οδοντόκρεμα (όχι τζελ). Απλώστε μια μικρή ποσότητα σε κάθε επιφάνεια, τρίψτε λίγο μέχρι να γυαλίσουν και κάνετε το μπάνιο σας ξέγνοιαστοι!
  • Κάνει τα καουτσούκ καινούργια! Οτιδήποτε είναι φτιαγμένο από καουτσούκ όπως  παπούτσια για σπορ, παιχνίδια, προστατευτικά επίπλων, λαστιχένιες επιφάνειες μπορεί να αναγεννηθεί με λίγη λευκή όμως οδοντόκρεμα  που θα τρίψετε επάνω του. Καθαρίστε με ένα βρεγμένο πανί και έτοιμοι!
  • Είναι ιδανική για το καθάρισμα του σίδερού σας. Εάν  η πλάκα στο σίδερο έχει   έχει υπολείμματα καμένων υφασμάτων τότε το μόνο που χρειάζεστε είναι λίγη οδοντόκρεμα. Εφαρμόστε την σε κρύο ή χλιαρό σίδερο, τρίψτε καλά και ξεπλύνετε με ένα νωπό πανί. Η πλάκα θα γυαλίσει και θα ξαναγίνει σαν καινούργια!
  • Κάντε την οδοντόκρεμα αρωματικό αυτοκινήτου! Εμποτίστε ένα μικρό ύφασμα ή ένα χαρτομάντηλο με μια μικρή ποσότητα οδοντόκρεμας. Έπειτα, διπλώστε το καλά και τοποθετήστε το κάτω από το κάθισμά σας, ή μέσα σε κάποιο ντουλαπάκι. Η θερμότητα του εσωτερικού του αυτοκινήτου θα βοηθάει να εκλύεται το δροσιστικό άρωμα της αγαπημένης σας οδοντόκρεμας για εβδομάδες!
  • Η άσπρη οδοντόκρεμα βοηθά και στα σπυράκια!  Εάν έχετε κάποιο μεγάλο σπυράκι ακμής που θα θέλατε να εξαφανίσετε σε 1 νύχτα, βάλτε λίγη άσπρη οδοντόκρεμα επάνω του πριν πάτε για ύπνο. Μόνο επάνω στα ελαττωματικό σπυράκι! Και μόνο την άσπρη κλασσική οδοντόκρεμα, όχι τζελ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου