Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

ΒΑΛΤΕ ΧΡΩΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΤΕ ΠΑΛΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ!!


Τι πιο όμορφο από το να ξυπνάτε το πρωί και να βλέπετε γύρω σας χρώματα;Μικρές λεπτομέρειες ή μικρές πινελιές από ζωηρά,φωτεινά,έντονα και παλ χρώματα θα σας κάνουν να ξεκινήσετε την μέρα σας πιο ευχάριστα και να την κάνετε πιο...χρωματιστή.

Χρησιμοποιήστε παλιά αντικείμενα βάψτε τα,αλλάξτε τα, ξαναχρησιμοποιήστε τα και διακοσμήστε το σπίτι σας.Βάλτε μαντήλι στα μαλλιά πιάστε την βούρτσα και ξεκινήστε να βάφετε τοίχους,κουτάλες,καρέκλες,ντουλάπες και ότι άλλο θέλετε για να ανανεώσετε τον χώρο σας.



Βάλτε λουλούδια στο δωμάτιο σας(χωρίς έντονο άρωμα) και χρησιμοποιήστε βάζα σε έντονα χρώματα.

Βάψτε τους τοίχους σας σε παλ χρώματα και τοποθετήστε αντικείμενα σε έντονα χρώματα που θα κάνουν αντίθεση με τον τοίχο σας.

Αλλάξτε τις κουτάλες σας  και κρεμάστε τες στον τοίχο.Μπορείτε να τις κάνετε πουά,με ρίγες,δίχρωμες ή ακόμα και μονόχρωμες.Αν θέλετε να ξεχωρίζουν από τις άλλες γράψτε το όνομα σας! 


 Αξιοποιήστε παλιά πιάτα και τοποθετήστε τα που αλλού...στον τοίχο όπως οι γιαγιάδες μας.


 Παλιά ξύλινα σκαμπό,βάψτε τα και κάντε τα τραπεζάκι για το μπαλκόνι για τις γλάστρες σας ή για τραπεζάκι για το δωμάτιο ή το χολ.


Δώστε χρώμα στις παλιές καρέκλες σας βάψτε την κάθε μία διαφορετικό χρώμα!Καθίστε και χαρείτε το καφεδάκι σας!





Είχατε σκεφτεί ποτέ μια τέτοια χρήση για μια παλιά σας καρέκλα;

Μην φωνάζετε στις μαμάδες σας αν έχουν τόσο παλιά αντικείμενα μέσα στο σπίτι.Αγαπήστε τα και ταιριάξετε τα με καινούρια.



 Άδεια μπουκάλια,μην τα πετάξετε .κρεμάστε τα!

Ένα χαλασμένο συρτάρι από μια παλιά βιβλιοθήκη για γλάστρα;Κι όμως,είναι υπέροχη!




Ελπίζω να σας δώσαμε κάποιες ιδέες για να ζωντανέψετε και να ομορφύνετε τον χώρο και την διάθεσή σας.

Μέχρι την επόμενη ανάρτηση γλυκά φιλιά.
Φωτεινή.

2 σχόλια:

  1. πολυ ωραιες ιδεες καλη μου, αλλα ψαχνω εδω και ωρα ενα αρθρο που λες πως να μεταποιησουμε τα παλια μας ρουχα αλλα δεν το βρησκω .. ελπιζω να καταλαβες ποιο λεω ..... :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου και σε ευχαριστώ πολύ!!! Είσαι σίγουρη ότι έχεις δει το άρθρο σε αυτό το blog γιατί δεν βρήκα κάτι αλλά δεν θυμάμαι να έχω κάνει τέτοιο θέμα..

      Διαγραφή