Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2012

ΡΑΓΙΣΕ ΤΟ ΑΥΓΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΒΡΑΣΕΤΕ;

Τυχαίνει πολλές φορές να έχετε ένα ραγισμένο αυγό και να μην ξέρετε πως θα το βράσετε.. Από την μία, μια καλή ιδέα είναι να το τηγανίσετε, αλλά θέλετε να αποφύγετε το τηγάνισμα.. Υπάρχει τρόπος να βράσετε το ραγισμένο αυγό χωρίς να σας προκαλέσει πρόβλημα το ράγισμα. Απλά το τυλίγετε με αλουμινόχαρτο σφιχτά και βράζετε κανονικά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου