Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

ΜΑΛΛΙΑ ΜΕ ΑΦΕΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΦΡΑΝΤΖΑ!

Τα μαλλιά με αφέλειες ή φράντζα αποτελούν ένα από τα πλέον διαχρονικά hairstyles! Κατά περιόδους χάνονται και επανέρχονται μιας και όλο και κάποια celebrity  το λανσάρει και μας θυμίζει πόσο κομψό αλλά και παράλληλα sexy  είναι αυτό το στυλ! Επίσης είναι και ένας τρόπος να αλλάξεις αλλά και να ανανεώσεις το κούρεμα και το στυλ σου απλά με ''μία  κοψιά''! Ωστόσο πολλές φορές διστάζουμε μιας και δεν ξέρουμε κατά πόσο θα μας ταιριάζει το συγκεκριμένο λουκ.
Ας πούμε μερικές αλήθειες για τα μαλλιά με αφέλειες λοιπόν!


  • Η αλήθεια είναι ότι κατά κανόνα ταιρίαζουν στα μακρυά μαλλιά μιας και έτσι είναι περισσότερο εντυπωσιακό και μοιραίο.
  • Θα έχετε παρατηρήσει ότι τις περισσότερες φορές οι αφέλειες συνδυάζονται με ίσια και όχι σγουρά μαλλιά.. Οπότε εάν είστε πολύ σγουρομάλλες, ή θα πρέπει να ισιώνετε συχνά τα μαλλιά σας ή τουλάχιστον  κάπως να τα φορμάρετε έτσι ώστε να μην είναι πολύ ατίθασα.
  • Οι αφέλειες τονίζουν πολύ τα μάτια και το βλέμμα. Αυτό σημαίνει όμως και περισσότερο βάψιμο.. Τα κουρασμένα μάτια και οι μαύροι κύκλοι θα τονίζονται περισσότερο εάν δεν έχετε βαφτεί..
  • Πέρα όπως από τα αρνητικούλια, τα μαλλιά με αφέλειες είναι από τα πιο σικ, κομψά, αριστοκρατικά αλλά παράλληλα και σέξι στυλ μαλλιών.
  • Φορμάρονται πολύ εύκολα. Απλά κάνεις μια ''βουρτσιά'' και αμέσως τα μαλλιά είναι φορμαρισμένα και χτενισμένα.
  • Χωρίς πολύ μεγάλο ρίσκο έχεις πετύχει και ανανεωμένο και στυλάτο λουκ!
Πάμε να πάρουμε καμιά ιδέα για μαλλιά με αφέλειες!

H ανάλαφρη εκδοχή με μύτες..












 ..Και η αυστηρή εκδοχή







Πυκνές αφέλειες σε συνδυασμό με όγκο για ένα πιο σέξι look..










Ποιος είπε ότι στα κοντά μαλλιά δεν χωράνε αφέλειες και φράντζα;




















Εγώ παρόλα αυτά δεν ξέρω τι να κάνω.. Να κάνω ή να μην κάνω αφέλειες;;


Σας φιλώ,
Πανωραία





ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΙΟ SEXY ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ; ΔΕΙΤΕ ΤΑ!

71 σχόλια:

  1. an exeis isia na kaneis, strwnoun amesws kai einai teleia!!!! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το γλυκιά που είσαι που με συμβουλεύεις! Ναι ίσια έχω.. Μάλλον θα κάνω, έτσι για αλλαγή! Σε ευχαριστώ!
      Φιλιά,
      Πανωραία

      Διαγραφή
  2. ΠΑΝΩΡΑΙΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΣΕ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΟΥ ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΟΛΑ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ. ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΕΣ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΜΑΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαράκι μου γλυκό δεν φαντάζεσαι πόσο χαίρομαι και πόσο με συγκινείς... Χαίρομαι που βρίσκεις ενδιαφέροντα τα άρθρα μου.. Όσο μπορώ ανεβάζω αν και τον τελευταίο καιρό δεν είμαι τόσο τυπική λόγω δραματικής έλλειψης χρόνου!
      Σε ευχαριστώ πολύ για τη θερμή υποστήριξη!!
      Σε φιλώ,
      Πανωραία

      Διαγραφή
  3. Ειναι εκπληκτικές οι προτάσεις σου....να ρωτήσω κάτι....έχω ίσια μαλλιά και με μήκος λίγο κάτω από τον ώμο. Είναι όμως λίγα. Έχω κόψει φράτζα τελευταία και όλοι συμφωνούν ότι ειναι υπέροχη, να κάνω αφέλιες στα υπόλοιπα ή να τα αφήσω στο ίδιο μήκος; Να σου ξαναθυμήσω ότι είναι λίγα τα μαλλιά μου.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου!! Πολύ χαίρομαι που σου αρέσουν οι προτάσεις!!
      Εννοείς να κόψεις μύτες τα υπόλοιπα μαλλιά ε; Κοιτα από τη στιγμή που δεν έχει πολύ μακρύ μαλλί αλλά ένα κανονικό μήκος, εγώ θα σου έλεγα να τα αφήσεις με αυτό το ενιαίο μήκος. Με τις μύτες και πολύ μήκος να μην σου πάρει, τα κοντά μαλλιά θα πέφτουν μπροστά και τα μακρυά μαλλιά θα μένουν πίσω με αποτέλεσμα συνολικά τα μαλλιά σου να φαίνονται πιο κοντά απ'ότι είναι. Τώρα αυτά είναι και θέμα γούστου.. Βέβαια εάν σε νοιάζει ο όγκος, θα πρέπει να κάνεις μύτες.. Σκέψου το!
      Ελπίζω να σε βοήθησα κάπως..
      Σε φιλώ,
      Πανωραία

      Διαγραφή
  4. Τα θέματα σου είναι εξαίσια.. Θα μου ήταν πολύτιμη η συμβουλή σου! :) Επείδη τα μαλλιά μου αυτή τη στιγμη είναι ίσια με αφέλειες και με έχουν κουράσει και έτσι αποφάσισα να τα κουρέψω κοντό καρέ. θα είναι ωραίο?



    Σε φιλώ
    Ελένη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Ελένη μου! Σε ευχαριστώ πολύ για τα πολύ καλά σου λόγια! Μου φαίνεται καλή ιδέα! Απλά το κοντό πάει αναλόγως και το πρόσωπο.. σίγουρα θα σε γλυκάνει και θα σε αλλάξει για ένα διάστημα. Να σου πω, μη σκας, και να μην σου πηγαίνει το πολύ πολύ να τα αφήσεις να μακρύνουν πάλι! Μαλλιά είναι!
      Σε φιλώ,
      Πανωραία

      Διαγραφή
  5. Το πρόσωπο μου έχει σχήμα οβάλ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου και πάλι! Νομίζω θα σου πηγαίνει! Καλό είναι όμως να ρωτήσεις και τον κομμωτή σου που ξέρουν να κρίνουν περισσότερο..
      Σε φιλώ,
      Πανωραία

      Διαγραφή
  6. Καλή σου μέρα Πανωραία!
    ΄Εχω κατσαρά μαλλιά και μεγαλούτσικο κουτέλο (καταλαβαίνεις για να λέω μεγαλούτσικο τι γίνετε ????)Λατρεύω τις αφέλειες αλλά δεν μπορώ να τολμήσω να τις κάνω(κρίμα να πεθάνω χωρίς μια τέτοια φωτογραφία?)Και πες ότι το κάνω πως θα πρέπει να τα φροντίζω μετά μέχρι να μακρύνουν.Πιστολάκι απλό αρκεί ή χρειάζομαι και άλλα υλικά!Φιλιά και συνέχισε να λύνεις απορίες!
    Ξένια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου καλή μου Ξένια και σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια.. Καμμιά φορά κρίνουμε τον εαυτό μας παραπάνω αρνητικά απ'όσο πρέπει! Το λέω αυτό για το κούτελο που γράφεις.. Πέρα από αυτά όμως, οι αφέλειες βοηθάνε σε περίπτωση που είναι τα πράγματα όπως τα λες.. Κολακεύουν γενικά τα πρόσωπα με μεγάλα κούτελα. Επειδή έχεις σγουρά μαλλιά, σίγουρα για να τις φορμάρεις, θα πρέπει πρώτα να τις βρέχεις, στην πορεία να τις στεγνώνεις με το πιστολάκι κάθετα προς το κούτελο και στην πορεία με μία καλή στρογγυλή βούρτσα να κάνεις ένα τελευταίο πέρασμα για το τελικό φορμάρισμα. Από κει και πέρα σε περίπτωση που δεν σου αρέσουν και θέλεις να τις μακρύνεις, η αλήθεια είναι πως θέλει λίγο χρόνο και είναι λίγο μια άχαρη περίοδος. Μπορείς να τις αφήσεις να μακρύνουν λίγο και στην πορεία να ζητήσεις από τον κομμωτή να σου γυρίσει τις αφέλειες σε φράντζα. Με αυτόν τον τρόπο θα μακρύνουν χωρίς να σε ενοχλούν το ίδιο.
      Σε φιλώ,
      Πανωραία

      Διαγραφή
  7. Γεια σας.Τα μαλλια μου φθανουν στη μεση χωρις αφελειες και φραντζα. Σκευτομαι να κανω μια πλαγια και μακρια φραντζα. ομως εχω αδυνατο προσωπο. θα μου ταιριαζε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω απόλυτα! Εφόσον έχεις αδύνατο πρόσωπο, θα αναδειχθούν οι γωνίες του προσώπου σου και σίγουρα θα σε γλυκάνουν..

      Διαγραφή
  8. Γεια σου Πανωραία. Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο... πώς μπορώ να δώσω όγκο στη φράτζα μου χωρίς πιστολάκι??? Εσύ συνέχισε να δίνεις συμβουλές και να αποκαλύπτεις μυστικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου καλή μου!! Τι όμορφα λόγια, σε ευχαριστώ! Μια καλή ιδέα είναι να χρησιμοποιήσεις ρόλεϋ μαλλιών. Κοιμάσαι με αυτό το βράδυ και το πρωί, με τη βοήθεια μιας βούρτσας, στρώνεις τη φράντζα εκεί που θες και είσαι έτοιμη. Εάν δε θέλεις να χρησιμοποιήσεις καθόλου πιστολάκι, φρόντισε από την στιγμή που τα μαλλιά σου θα είναι ακόμα βρεγμένα από το μπάνιο, να ορίσεις την χωρίστρα σου ώστε να φορμαριστεί το μαλλί. Στην πορεία άστα να στεγνώσουν φυσικά και με τη βοήθεια των δαχτύλων σου παράλληλα στρώνε τη φράντζα σου εκεί που θες. Καλό είναι να χρησιμοποιήσεις σαμπουάν για μαλλιά με όγκο και conditioner μόνο στις άκρες.
      Σε φιλώ,
      Πανωραία

      Διαγραφή
  9. Πανωραία σε χρειαζόμαστε... συνέχισε να μας βοηθάς... ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΥ... Μας είσαι απαραίτητη για θέματα ομορφιάς. Θέλω κι εγώ να γίνω πανωραία γίνεται???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κουκλάκι μου σε ευχαριστώ πολύ για τα τόσο καλά σου λόγια!! Με συγκινείς.. Έχω την χαρά να έχω το όνομα αλλά η ομορφιά είναι υποκειμενικό θέμα. Είμαι σίγουρη πως και συ είσαι παν..ωραία και πολύ μάλιστα! Η ομορφιά βγαίνει πρώτα από μέσα μας, μην το ξεχνάς αυτό.. Και εσύ πρέπει να είσαι πολύ ωραίος άνθρωπος και φαίνεται από τον τρόπο που τόσο απλόχερα στέλνεις την αγάπη σου, ακόμα και από εδώ, σε ένα απλό blog. Να είσαι πάντα καλά και να προσέχεις..
      Δεν μου είπες το όνομα σου!
      Σε φιλώ,
      Πανωραία

      Διαγραφή
  10. Γεια σου Πανωραία. Πώς μπορώ να πιάνω τα μαλλιά στον ύπνο για να μην πετάνε το πρωί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου και σένα καλή μου!! Έχεις σγουρά μαλλιά ή ίσια; Εγώ έχω ίσια μαλλιά και κάνω το εξής κόλπο: όταν ξαπλώνω, τραβάω όλα τα μαλλιά πάνω από το μαξιλάρι. Σαν να τα έχω πιάσει μια ψηλή κοτσίδα αλλά χωρλις να έχω βάλει κοκκαλάκι. Με αυτόν τον τρόπο και δεν "τσαλακώνουν" τα μαλλιά μου και κρατάνε και τον όγκο τους στην κορυφή μιας και δεν πατικώνονται.

      Διαγραφή
  11. Τι φράντζα θα ταίριαζε σε μακριά μαλλιά μέχρι τη μέση? Μακριά ή κοντή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου! Δεν μπορώ να ξέρω ακριβώς πως είναι τα μαλλιά σου αλλά έτσι όπως το φαντάζομαι, θα προτιμούσα μία μακρυά φράντζα.

      Διαγραφή
  12. Με λενε Χρήστο. Εχω αδύνατο προσωπο και σπαστο μαλλι τι κουρεμα θα μου ταίριαζε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Χρήστο και σε ευχαριστώ για το σχόλιο! Αφού τα μαλλιά σου έχουν φυσικό όγκο, μια καλή ιδέα θα ήταν να τα κουρέψεις λίγο πιο κοντά γύρω γύρω και να τονίσεις την κορυφή των μαλλιών σου δίνοντας όγκο εκεί αφήνοντας τα ασύμμετρα κομμένα, με μύτες

      Διαγραφή
  13. με λενε χρηστο ειμαι αδυνατος σε σπαστο μαλλι τι κουρεμα θα ταιριαζε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γεια σε όλους. Όταν πιάνω μια ψιλή αλογοουρά τα μαλλιά μου, να αφήνω τη μακριά και πλαινή μου φράντζα να πέφτει μπροστά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου και σένα! Είναι πολύ καλή ιδέα αυτό που λες! Μπορείς να την κάνεις στο πλάι και να την φουσκώσεις λίγο με το πιστολάκι.. Θα είναι ένα ιδανικό ponytail που είναι πάντα στη μόδα.

      Διαγραφή
  15. Πανωραία μου, σήμερα έκανα την πλαγια και μακριά φράντζα και όντως με γλυκαίνει πολύ! Και εκτός αυτού μου αρέσει κιόλας!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με γεια το νέο κούρεμα! Πολύ χαίρομαι που είσαι ευχαριστημένη με το νέο σου λουκ! Η φράντζα είναι μια καλή και ασφαλής αλλαγή οπότε έκανες πολύ καλά!!

      Διαγραφή
  16. Ποιο είναι το πραγματικό σου όνομα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τι να κάνω για να μην μπλέκονται τα μαλλιά μου μετά το μπάνιο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου! Μπορείς την ώρα που βάζεις κρέμα μαλλιών να τα χτενίζεις επιτόπου μιας και είναι μαλακά και χτενίζονται εύκολα. Θα δεις ότι μετά που θα πας να τα στεγνώσεις, θα είναι σε καλύτερη κατάσταση.

      Διαγραφή
  18. Γιεα σου. Πώς να πιάνω τα μαλλιά μου ψιλό κότσο ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου και σένα! Ρίξε μια ματιά στα παρακάτω θέματα και πάρε ιδέες:
      http://mystikapanoraias.blogspot.gr/2012/07/blog-post_30.html

      http://mystikapanoraias.blogspot.gr/2012/05/blog-post_6141.html

      http://mystikapanoraias.blogspot.gr/2012/04/blog-post_6605.html

      http://mystikapanoraias.blogspot.gr/2013/01/blog-post_21.html

      http://mystikapanoraias.blogspot.gr/2012/03/blog-post_4170.html

      Διαγραφή
  19. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Γεια σας! θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση σχετικα με τα μαλλια μου.Τα μαλλια μου ειναι περιπου στο υψος του ομου μου, αλλα το θεμα ειναι οτι εχω μακρυ προσωπο και δεν ξερω τι φρατζα θα μου ταιριαζει. θα ηθελα λοιπον να μου δωσετε συμβουλες και να μου στειλετε φωτογραφιες π μπορω να δω πως περιπου να κοψω την φρατζα μου για να φαινομαι πιο μοντερνα .Βεβαια εχω αρκετα σπυραια κι λιγες φακιδες.Αλλα το θεμα ειναι οτι δν μ πανε πολυ οι αφελειες γτ μ τονιζουν το πηγουνι.Αυτη την στγμη τα μαλλια μου εχουν μια φρατζα η οποια μονο για φρατζα δεν φαινεται αφου εχει περιπου το ιδιο υψος με τα υπολοιπα φιλαριστα μαλλια μου.ΣΑΣ παρα καλωω βοηθηστε με!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου και σένα! Λοιπόν, μιας και όπως λες έχεις μακρύ πρόσωπο ιδανική για σένα φράντζα θα είναι αυτή που φτάνει μέχρι τα φρύδια, διότι έτσι θα καλύπτεται το μεγάλο μέρος του μετώπου και θα κάνει το πρόσωπο να μην φαίνεται τόσο μακρύ. Ρίξε και μια ματιά εδώ στις φωτογραφίες και συμβουλέψου έναν καλό κομμωτή.
      Σε φιλώ,
      Πανωραία

      Διαγραφή
    2. εδώ εννοώ:

      https://www.google.gr/search?q=%CF%86%CF%81%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B6%CE%B1&rlz=1C1DVCC_enGR419GR419&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=DXc3Us6RCJKHswb__IHQCA&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1280&bih=905&dpr=1#q=%CF%86%CF%81%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B6%CE%B1+2013&tbm=isch

      Διαγραφή
  21. Γεια σου Πανωραία. Θα ήθελα να μου πεις με ποια χτένα να χτενίζω τα πολύ μακριά μου ώστε να μην "ξεμαλλιάζομαι"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου και σένα καλή μου! 3. Μια πολύ καλή λύση για μακριά μαλλιά οι ξύλινες χτένες γιατί διανέμουν το σμήγμα κατά μήκος των μαλλιών με αποτέλεσμα να είναι ενυδατωμένα, λαμπερά και να μην φριζάρουν. Και δεν θα ξεμαλλιάζεσαι κιόλας! Μην ξεχνάς να φέρεσαι ευγενικά στα μαλλιά σου κατά τη διάρκεια του χτενίσματος.

      Διαγραφή
  22. Πως να πιανω τα μαλλια μου ψιλη αλογουρα χωρις να πετανε στο πανω μερος του κεφαλιου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΓΕΙΑ ΣΟΥ SORRRY ΚΙΟΛΑΣ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου και σένα! Τι ακριβώς εννοείς ότι πετάνε στο πάνω μέρος; Δεν καταλαβαίνω την ερώτησή σου. Δεν στερεώνονται με λίγη λακ ή αφρό;

      Διαγραφή
  24. εννοω οτι δημιουργουνται θηλιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άρα θέλει πολύ καλό χτένισμα.. Χτένισε τα μαλλιά σου ανάποδα και μουσκέψέ τα με λίγο νερό με τα χέρια σου. Έτσι την ώρα που θα αρχίσεις να τα χτενίζεις για να τα πιάσεις ψηλά, επειδή θα είναι βρεγμένα θα χτενιστούν πιο εύκολα και θα κάτσουν καλύτερα στη θέση τους.

      Διαγραφή
  25. Γεια σου Πανωραία.Η Βασούλα είμαι, όπως σου είχα πει έχω σπαστά και πολύ μακρια μαλλιά τα οποία ηλεκτρίζονται συνεχώς. Πώς να το αποφύγω???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. περιμένω απάντηση στις 36 Αυγούστου! ΟΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Γεια σου Βασούλα! Καταρχάς έχεις δίκιο αλλά να σου ξεκαθαρίσω πως δεν έχει γίνει εσκεμμένα. Τώρα για το πρόβλημά σου έχω να σου προτείνω τα εξής:
    - Καλό είναι να μην λούζεσαι συνέχεια πχ κάθε μέρα.
    - Χρησιμοποίησε πλούσιες ενυδατικές μάσκες και φρόντισε να τις εφαρμόζεις σίγουρα πέντε για λεπτά
    -Χρησιμοποίησε ένα serum λείανσης το οποίο θα περιορίσει το φριζάρισμα και θα δώσει λάμψη στα μαλλιά σου.
    -Όταν χρησιμοποιείς θερμαντικά εργαλεία μην ξεχνάς ποτέ να προστατεύεις τα μαλλιά σου με ένα ειδικό προϊόν κατά της θερμότητας.
    Αυτά από εμένα, ελπίζω να σου φανούν χρήσιμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ευχαριστώ πολύ και SORRY!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πανωραια μου, θα σε ρωτησω κατι ασχετο με το θεμα μας, ομως γυναικα εισαι και εσυ και με καταλαβαινεις. Ειμαι 13 χρονων και μου αρεσει ενα συνομιλικο αγορι με το οποιο ειμαστε στην ιδια ταξη. Μιλαμε, γελαμε, παιζουμε, πειραζομαστε, κανουμε παρεα, ομως δεν ξερω αν του αρεσω. Πως να το μαθω???

      Διαγραφή
    2. Γεια σου γλυκιά μου και χρόνια πολλά!! Αχ καλή μου είσαι μικρούλα, δεν υπάρχει λόγος να βιαστείς να γίνεις γυναίκα! Δεν υπάρχει πιο όμορφο πράγμα από το να ζεις την ηλικία σου! Από κει και πέρα το φλερτ είναι πολύ λογικό και υγιές στην ηλικία σου. Η θέση μου είναι δύσκολη μιας και το blog δεν σχετίζεται με τέτοια θέματα. Από την άλλη, εσύ είσαι ανήλικη και θεωρώ πως θα ήταν μεγάλο λάθος να συμβουλέψω μια μικρή κοπέλα σε θέματα ερωτικά. Να σου πω την αλήθεια, αν θέλεις να συμβουλευτείς κάποιον, μην το ψάχνεις στο internet και σε άγνωστους ανθρώπους προς τα εσένα. Συμβουλέψου κάποια φίλη σου, τη μαμά σου, μια μεγαλύτερη ξαδέρφη σου.. Κάποιον θα έχεις που να νιώθεις πιο κοντά σου! Ελπίζω να κατανοείς τη θέση μου και να καταλαβαίνεις τους λόγους που δεν θέλω να επεκταθώ σε τέτοια προσωπικά ζητήματα και ειδικά σε αυτήν την ηλικία! Να προσέχεις και να περάσεις όμορφα τις γιορτές! Σε φιλώ,
      Πανωραία

      Διαγραφή
    3. Πανωραια μου, συγγνωμη ομως εγω θα αγνοησω τη συμβουλη σου και θα κανω τα παντα για να τα φτιαξουμε. Τα περισσοτερα κοριτσια στην ταξη μου εχουν αγορι. Το ιδιο θα κανω και εγω σε λιγο χρονικο διαστημα...

      Διαγραφή
    4. Γλυκιά μου μάλλον παρεξήγησες τα λόγια μου.. Βέβαια είναι και δικαιωμά σου να κάνεις και να πράξεις όπως εσύ επιθυμείς. Εγώ ήθελα να σου ξεκαθαρίσω πως δεν μου επιτρέπεται να συμβουλεύω για τέτοια θέματα ανήλικα άτομα και πως καλύτερα να συμβουλευτείς κάποιον δικό σου άνθρωπο και όχι κάποιον άγνωστο από το internet. Από κει και πέρα είναι δικό σου θέμα τι θα κάνεις! Καλή χρονιά να έχεις!!

      Διαγραφή
  29. Ευχαριστω ομως καταλαβα τα λογια σου και σου λεω τι προκειται να κανω.Φιλακια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Γεια σου Πανωραια και καλη χρονια! Εχω πολύ μακριά και σπαστά μαλλιά.Πως μπορω να τα διατηρισω ισια και πως να πετυχω ενα τελειο ισιωμα με την ισιωτική???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου και σένα και να έχεις μια πολύ γλυκιά χρονιά! Όταν λες ισιωτική εννοείς την την τεχνική για ίσιο μαλλί που διαρκεί για μήνες;

      Διαγραφή
  31. Εννοω το ηλεκτρικο μηχανημα που ισιωνει τα μαλλια. Πως να τα κρατησω ισια για σχεδον 7 ωρες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. α) Φρόντισε να λούζεσαι με σαμπουάν ειδικά για ίδια μαλλιά αλλά και αντίστοιχη κρέμα μαλλιών ή μάσκα.
      β)Όσο είναι βρεγμένα καλό είναι να βάλεις ένα ειδικό προϊόν από αυτά που κυκλοφορούν στην αγορά για την προστασία της τρίχας από το ισιωτικό και την θερμότητα.
      γ) Στέγνωσέ τα πρώτα καλά με το πιστολάκι. Να μην έχουν καθόλου υγρασία. Μην τα ισιώνεις ενώ είναι ακόμα βρεγμένα
      δ) Ίσιωσε τα τούφα τούφα μέχρι κάθε τούφα να γίνει ολόισια ξεκινώντας από την κορυφή. Μην τα πιάνεις όσο είναι ζεστά ώστε να μην χάσουν την φόρμα τους. Θέλει χρόνο!
      δ) Μην τα βουρτσίζεις συνέχεια μιας και ατό επιδεινώνει το φριζάρισμα.
      ε) Στο τέλος βάλε λακ και ολοκλήρωσε το ίσιωμά σου!

      Αυτά από εμένα, ελπίζω να σε βοήθησαν!!
      Σε φιλώ,
      Πανωραία

      Διαγραφή
  32. ΠΑΝΩΡΑΙΑ ΜΟΥ, ΘΥΜΑΣΕ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ? Ε, ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ ΠΗΓΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ. ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΥΤΕ ΓΕΙΑ. ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΜΛΑΜΕ ΟΠΩΣ ΜΙΛΑΓΑΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΜΟΥ ΠΕΤΑΝΕ ΥΠΟΝΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ. ΛΕΣ ΝΑ ΤΟΥ ΑΡΕΣΩ??????????????????????????????????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου μικρή μου!! Ναι θυμάμαι μια χαρά! Πολύ πιθανό να του αρέσεις.. Να είσαι σίγουρη πως αν του αρέσεις θα φανεί και μάλιστα γρήγορα!! Σου εύχομαι να σου πάνε όλα όπως τα θες. Σε φιλώ,
      Πανωραία

      Διαγραφή
  33. Ναι αλλα δεν ανεφερε ουτε ρωτησε τιποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Πανωραια τι να κανω για να μεγαλωσουν γρηγορα τσ νυχια μου και να μη σπανε? Βοηθεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου καλή μου! Ρίξε μια ματιά στα παρακάτω άρθρα:
      http://mystikapanoraias.blogspot.gr/2012/02/blog-post_28.html
      http://mystikapanoraias.blogspot.gr/2012/12/blog-post_1895.html
      Σε φιλώ,
      Πανωραία

      Διαγραφή
  35. Γεια σου Πανωραια! Πολυ ωραιες και χρησιμες οι συμβουλες σου. Η αληθεια ειναι οτι και εγω σκεφτομαι απο σεπτεμβριο να κοψω αφελειες αλλα το σκεφτομαι ακομη. Ειχα κοψει στο παρελθον και μου αρεσαν, αν και δεν τις κρατησα και πολυ, αφου μετα απο 1 μηνα τις εκανα πλαγια φρατζα! Ομως τις εκοψα τον χειμωνα και σκεφτομαι οτι ισως το σεπτεμβριο να με ζεσταινουν λιγακι. Το προσωπο μου ειναι οβαλ-στρογγυλο (ποτε δεν καταλαβα ακριβως! :3). Τα μαλλια μου ειναι μακρια και φιλαριστα. Λοιπον, ποια ειναι η γνωμη σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Γεια σου πανωραια ειμαι 15 χρονων με μακρια σγουρα μαλλια και θελω πολυ να κανω μια αλλαγη κ σκεφτηκα τις αφελειες που μου αρεσουν πολυ ως κουρεμα περιμενω την συμβουλη σου αν οντως μπορω ν κανω αφελειες αλλα αν οχι τι αλλαγη θα μου προτηνες;;; Περιμενω γλυκια μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Γεια!Υπαρχει τιποτα που μπορω να κανω οταν εχει υγρασια η βρεχει με τις αφελειες;Ταλαιπωρουμαι παρα πολυ γιατι καθε πρωι τις ισιωνω αλλα μετα απο 5 λεπτα δειχνουν παλι χαλια!Σκεφτηκα να τις αφησω να μακρυνουν ομως μου αρεσουν πολυ.Οποιοδηποτε σχολιο δεκτο.Ευχαριστω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή