Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Η συλλογή παπουτσιών της Sarah Jessica Parker ή μήπως της Carrie που όλες αγαπήσαμε;

Γεια σας αγαπημένες και αγαπημένοι μου! Η αλήθεια είναι πως είχα καιρό να ανεβάσω θέμα μιας και ο νέος χρόνος έχει μπει πολύ δυναμικά και δεν με έχει αφήσει να πάρω ανάσα!! Είπα να επανέλθω με ένα θέμα εντελώς γυναικείο και απόλυτα συναφές με την θηλυκότητα.. Τι άλλο θα μπορούσε να ήταν εκτός από παπούτσια; Και μιλάμε για τα παπούτσια που έχει σχεδιάσει η γυναίκα που έχει ταυτιστεί με το απόλυτο γυναικείο στυλ, την Sarah Jessica Parker. Η αγαπημένη Carrie που έκανε όλες τις γυναίκες ανά τον κόσμο να λαχταράει ένα ζευγάρι γόβες Manolo Blahnic, προχώρησε σε συνεργασία με τον ομώνυμο οίκο και σχεδίασε παπούτσια ονειρεμένα, πρωτότυπα και εμπνευσμένα!




Η Sarah δήλωσε για την νέα της συλλογή: «Λατρεύω να φοράω αυτά που μου αρέσουν, αντί να φοράω αυτά που οι άλλοι περιμένουν από εμένα, έτσι και δημιούργησα  μια κολεξιόν παπουτσιών που ταυτίζονται με αυτού του είδους τις ιδέες». Μπορείτε να καταλάβετε ότι δεν θα δείτε κάτι προβλέψιμο και αναμενόμενο αλλά σχέδια με κουλτούρα, χαρακτήρα και προσωπικότητα. Άλλωστε το κάθε ζευγάρι έχει και τη δική του όνομα!

Η κεντρική ιδέα της κολεξιόν; «Δεν ήθελα να δημιουργήσω κάτι που άμα το βλέπεις θα λες 'Α αυτά τα παπούτσια είναι του 2014'. Θέλω τα παπούτσια μου να είναι μέρος αυτού του κόσμου για πολύ καιρό ακόμη». «Προσπάθησα να δώσω όμορφες σιλουέτες και χρώματα στις γυναίκες, σε χαμηλές τιμές αλλά  και σε ασυναγώνιστη ποιότητα ». Μάλιστα, η SJP φρόντισε να βρει η ίδια το σωστό εργοστάσιο στην Ιταλία το οποίο θα της εξασφάλιζε εξαιρετική δεξιοτεχνία σε χαμηλότερο κόστος.

Πάμε να δούμε μερικά από τα σχέδια που έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο.
























Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη από τις 28 Φεβρουαρίου στα καταστήματα Nordstrom, με τις τιμές να ξεκινάνε από 95 ευρώ. To θέμα είναι μέχρι που θα φτάνουν!

Δείτε το video που η Sarah Jessica Parker δοκιμάζει τα γοβάκια της!






Περιμένω feedback! Πως σας φάνηκε η συλλογή;
Σας φιλώ,
Πανωραία

4 σχόλια:

  1. Aχ αυτή η γυναίκα και τα παπούτσια της! Μας έχει καταστρέψει! Η μαυρη γόβα παρεπιπτώντως εξαιρετική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Χριστίνα μου!!! Καλά τι να λέμε, επηρέσε πάρα πολύ τη μόδα.. Η μαύρη είναι ο ορισμός της κομψότητας νομίζω!

      Διαγραφή
  2. γεια σας με αφορμη το θεμα αυτο θα ηθελα την συμβουλη σας κοριτσια εχω αγορασει ενα μαυρο κοντο και δερματινο φορεμα της εταιριας toimoi (μπορειτε να μπητε στην σελιδα της εταιριας και να το δειτε το φοραει η ντεμυ)και λεω να το συνδιασω με μαυρο σκουρο καλσον ενα ηπιο βαψιμο στα ματια και κοκκινο κραγιον στο θεμα που κολαω ειναι τα παπουτσια.δεν θελω να το φορεσω με γοβες γιατι δεν με βολευουν.πιστευετε πως μαυρα μποτακια θα ταιριαζαν??αυτο το outfit το θελω για ενα παρτι ενος φιλου.πιστευεται πως το φορεμα θα με κολακευει ή να βαλω κατι αλλο??(οι αναλογιες μου ειναι 1.75 και 67 κιλα) πιτε μου τις γνωμες σας!ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου!! Με γεια το φορεματάκι είναι πολύ ωραίο!! Καλοφόρετο..Τα μαύρα μποτάκια είναι απόλυτη τάση και πιστεύω ότι θα πηγαίνουν μια χαρά! Είσαι και ψηλή οπότε δεν έχεις πρόβλημα! Συμφωνώ και με το βάψιμο.. Θα του πήγαινε και ένα μπορντό για πιο ροκ στυλ! Καλά να περάσεις!

      Διαγραφή