Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018

Πως να περάσεις μια όμορφη Δευτέρα (ή Τρίτη); Σου έχω πρόταση για θέατρο (Οι κάτω από τα αστέρια) και τι να τσιμπήσεις μετά (το καλύτερο vegan σουβλάκι της Αθήνας)!

Συνήθως οι Δευτέρες είναι μελαγχολικές.. Από την μικρή μας ηλικία έχουμε συνδέσει τη Δευτέρα με την αρχή της ρουτίνας.. Από Δευτέρα δουλειά.. Από Δευτέρα σχολείο.. Το χειρότερο απ' όλα, από Δευτέρα δίαιτα!!

Τα στερεότυπα είναι για να καταρρίπτονται ή έστω να ανατρέπονται!

Για να σου φτιάξω λοιπόν την μουντή και βαρετή Δευτέρα σου, έχω να σου προτείνω ωραίο θεατράκι και τέλειο-υγιεινό σνακ!

Θα ξεκινήσω με το κουλτουριάρικο μέρος του άρθρου. Η παράσταση που σου προτείνω είναι η " Οι κάτω από τα αστέρια" με πρωταγωνιστές 2 υπέροχα νέα παιδιά, την Λίλα Μπακλέση και τον Κωνσταντίνο Μπιμπή, σε σκηνοθεσία δική τους.



Μέσα σε 70 λεπτά, με αυτήν την παράσταση, θα θυμηθείς τα εφηβικά και ανέμελα καλοκαίρια, το παιδικό σου έρωτα, τον τωρινό σου έρωτα, τα λάθη, τον εγωισμό, τον ενθουσιασμό, την απογοήτευση, τα σημάδια του παρελθόντος, θα γελάσεις (πολύ) και ίσως και να συγκινηθείς (πολύ).

Οι δύο ήρωες βρίσκονται για ένα βράδυ κάτω από τα αστέρια με σκοπό να αναμετρηθούν για τις ευθύνες ενός μεγάλου έρωτα, που σημάδευε και τους δύο πάντα στη ζωή τους, αν και επέλεξαν άλλους δρόμους να πορευτούν!

Είναι μια παράσταση ανάλαφρη αλλά όχι ελαφριά, κοινωνικό-κωμικό-δραματική που θα σε κρατήσει σε ενδιαφέρον και θα περάσεις πολύ ευχάριστα..

Στα πολύ θετικά της παράστασης είναι και η νεανική προσέγγιση της σκηνοθεσίας, μιας και οι θεατές γίνονται ένας κύκλος που "αγκαλιάζει" τους πρωταγωνιστές.
Η παράσταση έχει πάρει παράταση και περισσότερες πληροφορίες μπορείς να βρεις εδώ!


Και επειδή νηστικό αρκούδι δεν χορεύει, πάμε να σου μιλήσω για τι μπορείς να γευθείς μετά το θεατράκι..

Όπως είπαμε, μιλάμε για την αρχή της εβδομάδας, πράγμα που σημαίνει πως έχεις φάει πάρα πολύ το σαββατοκύριακο.. Πράγμα που σημαίνει πως δεν θες να ξεφύγεις δευτεριάτικο..

Σου έχω την ιδανική λύση με το καλύτερο vegan σουβλάκι της πόλης που θα το βρεις COOKooMELA Grill στα Εξάρχεια.. Πρόκειται για το τοπ οικολογικό σουβλάκι με υπέροχο γύρο μανιταριών, καρυκεύματα που το απογειώνουν, πατατούλα, λαχανικά και λαχταριστές σως!
Όλα αυτά είναι περιτυλιγμένα σε αφράτη πιτούλα και το αποτέλεσμα με εξέπληξε μόνο ευχάριστα! Είναι μια απόλυτα υγιεινή και ελαφριά επιλογή που θα σε ικανοποιήσει γευστικά χωρίς να σε υποστείς για άλλη μια φορά τον κορεσμό του κρέατος.
Ότι πρέπει για Δευτέρα!




Αυτά είχα να σου προτείνω και εύχομαι αν ακολουθήσεις τις προτάσεις μου, να τις χαρείς!

Σε φιλώ,
Πανωραία


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου