Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Φτιάξτε με δύο υλικά καταπληκτική κρέμα ματιών που καταπολεμά τις λεπτές ρυτίδες γύρω από τα μάτια!

Πάλι έχω πολύ καιρό να εμφανιστώ αλλά επιστρέφω με ένα πολύ δυνατό θέμα που απασχολεί όλες τις γυναίκες! Και είναι ένα θέμα που απασχολεί και τις μικρές αλλά και τις λίγο πιο ώριμες.. Και αυτό διότι η πρώτη περιοχή που αρχίζει να επηρεάζεται καθώς τα χρόνια περνούν είναι η περιοχή γύρω από τα μάτια μιας και είναι η πιο ευαίσθητη!

Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε μια περιουσία για να προλάβετε τα πρώτα σημάδια. Με δύο απλά υλικά, απόλυτα φυσικά και ποιοτικά μπορείτε να φτιάξετε μια καταπληκτική κρέμα ματιών απόλυτα οικονομική αλλά και αποτελεσματική.

Θα χρειαστείτε:

  • 1/2 φλιτζάνι λάδι καρύδας 
  • 6-8 κάψουλες βιταμίνη Ε 

Παρασκευή:

Σε ένα γυάλινο μπολ ρίχνετε το λάδι καρύδας. Επειδή είναι παχύρρευστο, μπορείτε να το ζεστάνετε για λίγα δευτερόλεπτα στο φούρνο μικροκυμάτων. Έπειτα, τρυπήστε με μια καρφίτσα τις κάψουλες βιταμίνης Ε. Αδειάστε το εσωτερικό τους στο γυάλινο μπολ με το λάδι καρύδας και ταυτόχρονα ανακατέψτε πολύ καλά, ώστε να ομογενοποιηθούν τα 2 υλικά.Τοποθετήστε το μπολ στο ψυγείο για περίπου μια ώρα, έως ότου το μείγμα αποκτήσει στερεή μορφή. Στη συνέχεια, βγάλτε το από το ψυγείο και διατηρήστε το στο εξής σε θερμοκρασία δωματίου. Αδειάστε το περιεχόμενο σε αποστειρωμένο γυάλινο δοχείο.

Πως να την εφαρμόσετε:

  • Ένας τρόπος εφαρμογής είναι να την χρησιμοποιείτε το βράδυ πριν κοιμηθείτε. Απλώνετε μικρή ποσότητα και ταμποναριστά την εφαρμόζετε γύρω γύρω από την ευαίσθητη περιοχή των ματιών.
  • Ο άλλος τρόπος είναι να την εφαρμόζετε σαν καθημερινή κρέμα ματιών. Η συγκεκριμένη όμως κρέμα είναι ελαφρώς πιο λιπαρή, οπότε πρέπει να την εφαρμόζετε ένα τέταρτο πριν βαφτείτε έτσι ώστε να έχει απορροφηθεί καλά από την επιδερμίδα σας.
Τα δύο αυτά συστατικά είναι εξαιρετικά για την πρόληψη και την καταπολέμηση των ρυτίδων. Προσφέρουν βαθιά ενυδάτωση ενώ παράλληλα συμβάλλουν στην παραγωγή του κολλαγόνου. Η επιδερμίδα γίνεται ελαστική, λαμπερή και γεμάτη υγεία!


Σας τη συστήνω ανεπιφύλακτα!

Σας φιλώ,
Πανωραία

Πηγη: beautytips4her.com

1 σχόλιο: