Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Αγνό και φυσικό ντεμακιγιάζ!

Δεν θα είναι λίγες οι φορές που θα έχετε ξεμείνει από μαντηλάκια ντεμακιγιάζ ή γαλάκτωμα καθαρισμού! Και αν έχεις βάλει και αδιάβροχη μάσκαρα, δεν πρόκειται να ξεβαφτείς ποτέ! Υπάρχουν λύσεις, οικονομικές, αγνές και άκρως φιλικές για την φροντίδα της επιδερμίδας σας!

  •   Ελαιόλαδο ή αμυγδαλέλαιο με γάλα: Ανακατεύετε ίση ποσότητα γάλακτος και ελαιόλαδου ή αμυγδαλέλαιου ή ακόμα και ηλιελαίου. Εφαρμόζετε με ένα βαμβάκι σε όλο το πρόσωπο μέχρι να καθαριστεί καλά και ξεπλύνετε με χλιαρό νερό. Το πρόσωπό σας θα καθαρίσει από το μακιγιάζ και θα ενυδατωθεί από το έλαιο. 
  • Γιαούρτι: Βάλτε μία μικρή ποσότητα γιαουρτιού σε ένα βαμβάκι και καθαρίστε απαλά το πρόσωπο σας. Ξεπλύνετε  με νερό.
  • Οποιοδήποτε έλαιο φιλικό προς το πρόσωπό σας: Μπορείτε να κάνετε ντεμακιγιάζ με σκέτο ελαιόλαδο, αμυγδαλέλαιο ή οποιοδήποτε έλαιο σας αρέσει. Εφαρμόζετε με βαμβάκι και ξεπλύνετε με χλιαρό νερό. 
Το πιο ποιοτικό ντεμακιγιάζ που μπορείτε να κάνετε!
Σας φιλώ,
Πανωραία

6 σχόλια:

  1. γειααα μπορω να βαλω σε ενα μπουκαλάκι ίση ποσότητα γαλα και αμυγδαλέλαιο μπορω να το διατηρήσω?και εαν ποσο??? κατερινα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Κατερίνα μου! Εννοείται πως μπορείς. Απλά το γάλα θα αντέξει ανάλογα με την ημερομηνία λήξης του. Οπότε αυτό είναι αναλόγως το γάλα που θα διαλέξεις να βάλεις.
      Σε φιλώ,
      Πανωραία

      Διαγραφή
    2. ευχαριστώ πολύ!!!! φανταστικες ολεσ οι συνταγεσ σου.εχω βαλει μπρος ..τελειο side....μπράβο

      Διαγραφή
    3. ΤΙ καλή που είσαι.. Σε ευχαριστώ πολύ για τα θερμά σου λόγια..
      Πανωραία

      Διαγραφή
  2. Οσον αφορά το ελαιόλαδο και το γιαούρτι θα διαφωνήσω. Το μεν γιαουρτι δεν κάνει απολύτως τίποτα, μόνο δροσίζει και το ελαιόλαδο είναι υπερβολικά βαρύ-λιπαρό. Εγω για ντεμακιγιάζ ματιών χρησιμοποιώ αμυγδαλέλαιο και είναι μακράν καλύτερο απο το ελαιόλαδο. ΤΟ ΛΑΤΡΕΥΩ!! Τη μίξη ελαίου με γάλα δεν την έχω δοκιμάσει αλλά θα την κάνω. Εξαιρετική δουλειά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Μυρτώ Ελευθερία! Θα συμφωνήσω μαζί σου για το αμυγδαλέλαιο είναι πιο "ελαφρύ" για το πρόσωπο αλλά και το ελαιόλαδο είναι εξαιρετικό και σίγουρα πιο εύκολη και οικονομική λύση μιας και όλοι το έχουμε σπίτι μας, και σε άφθονη ποσότητα!

      Διαγραφή