Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

MADWALK 2012... ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!! ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ

Η Ελλάδα στην εποχή που ζούμε έχει δύο όψεις.. Η μία είναι της κατάντιας των τελευταίων ετών, της οικονομικής ομηρίας και των εκβιασμών από ''ανώτερες'' οικονομικές δυνάμεις, της αχρηστίας των πολιτικών (φταίμε, ποιους ψηφίζουμε τόσα χρόνια;;;) και των λανθασμένων χειρισμών ανθρώπων με μοναδικό κίνητρο τη βολεψιά, το χρήμα, την δήθεν δόξα.. Από την άλλη πλευρά, υπάρχει το ταλέντο, η επιστήμη, η φαντασία, η όρεξη, η έμπνευση.. Ναι σε αυτήν την χώρα μπορούν να γίνουν και όμορφα πράγματα.. Πρόσφατα είχαμε τους Παραολυμπιακούς.. Στην επιστήμη της Ιατρικής, της Πληροφορικής και όχι μόνο υπάρχουν σπουδαίοι Έλληνες με λαμπρά μυαλά! Έλληνες συγγραφείς και ποιητές έχουν διαπρέψει με τα έργα τους.. Και τώρα έρχομαι στο θέμα μου.. Αλίμονο, δεν θα βάλω στο ίδιο επίπεδο με τα παραπάνω την μόδα και την μουσική.. Και τα δύο όμως αποτελούν τέχνη και ναι και εκεί γίνεται εξαιρετική δουλειά.. Το διαπίστωσα στα MADWALK 2012 BY VODAFONE   που πλέον θα είναι θεσμός κάθε χρόνο. Ήταν μια πολύ ωραία βραδιά.. Ένα show  που μας έκανε λίγο να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα και λίγο το είχαμε ανάγκη.. Εννέα δημιουργοί ενώθηκαν με 9 καλλιτέχνες στο όνομα της μόδας και της μουσικής.. Πολλά από τα ρούχα ήταν εξαιρετικά.. Διέκρινα έμπνευση, δημιουργία, ταλέντο και όρεξη παρ όλη την κρίση..  Για τα οικονομικά δεδομένα της χώρας το show ήταν πολύ εντυπωσιακό και θύμιζε λίγο πιο παλιές εποχές.. Ήμουν εκεί με τις τρεις φίλες μου και τα είδαμε όλα από κοντά. Η επαγγελματίας φωτογράφος Myrto Tsinali παρόλο που ήμασταν λίγο μακρυά έχει κάνει εξαιρετική δουλειά με τις φωτογραφίες. Την ευχαριστώ πάρα πολύ για την καλή της διάθεση να με αφήσει να χρησιμοποιήσω το υλικό της.. Πάμε να δούμε τι έγινε όμως την βραδιά του MADWALK!!

Η βραδιά ξεκίνησε με τον Μαρτάκη να τραγουδάει, την Μαίρη Συνατσάκη να τον υπηρετεί σαν καλή υπηρέτρια και την Βίκυ Καγιά να βγαίνει απαστράπτουσα απο ένα ξύλινο κουτί στο τέλος του τραγουδιού.. Δεν τρελάθηκα με την έναρξη! Από τη μία η Καγιά βγήκε με μία συγκλονιστική ασπρή εξώπλατη τουαλέτα και από την άλλη η Συνατσάκη σαν κακομοίρα υπηρέτρια.. Ο Μαρτάκης με το άσπρο κουστούμι του ήταν πολύ λαμπερός αν και λίγο αμήχανος στην παρουσίαση..


Τα fashion shows ξεκίνησαν με τους Deux Hommes και Έλενα Παπαρίζου πλαισιωμένη από τους Playmen στα decks. Η Έλενα ήταν πολύ sexy με το κοντό φόρεμα της ενώ πολλές φορές πάνω στον έντονο χωρό της διακρίναμε το swarovski  εσώρουχό της.. Εντυπώσεις προκάλεσε και ο χορός της με άντρα χορευτή που φορούσε τακούνια.. H αλήθεια είναι πως ο χορευτής κουνιόταν πιο πολύ και από την Έλενα.. Το τακούνι του πήγαινε πιο πολύ! Προσωπική μου άποψη είναι ότι αυτή η τάση να συνηθίσει το μάτι μας να βλέπει άντρες να φοράνε γόβες είναι υπερβολική.. Μην γίνει και μόδα πια!



Ακολούθησε η κολεξιόν των Delight μαζί με τον Leon, ο οποίος τραγούδησε το καινούργιο του τραγούδι Someday, Somewhere, Maybe Somebody.

Τη σκυτάλη στη σκηνή πήραν ο Μηδενιστής και η Demy που, ανεβασμένοι σε γιγαντιαία cupcakes & ζαχαρωτά ερμήνευσαν το Μια Ζωγραφιά και Μόνο Μπροστά, συνοδεύοντας την νέα συλλογή της Celia Kritharioti Haute Couture. Τα ρούχα της Celia  μου άρεσαν πάρα πολύ. Ήταν αέρινα και ρομαντικά. Μέγαλη αίσθηση προκάλεσαν οι εμφανίσεις της Δούκισσας και της Καγιά. Η αλήθεια είναι ΄τι ειδικά η Δούκισσα δεν μας έχει συνηθήσει και σε αποκαλυπτικές εμφανίσεις. Είμαι σίγουρη πως αν δεν της το ζητούσε η Celia  αλλά κάποιος άλλος σχεδιαστής, ούτε που θα έμπαινε στον κόπο. Ήταν πολύ όμορφη, εντυπωσιακή, καλλίγραμμη και προκάλεσε επιφωνήματα θαυμασμού. Και μένα όμως κάτι μου κλώτσησε που την είδα έτσι. Από την άλλη, η Καγιά ήταν και αυτή άκρως αποκαλυπτική αλλά επειδή έχει υπάρξει μοντέλο πολλά χρόνια και έχει κάνει πολλά και διαφορετικά πράγματα, προκάλεσε πολλά επιφωνήματα θαυμασμού και λιγότερα αρνητικά σχόλια.






Στη συνέχεια, βγήκαν οι My Wet Calvin, οι οποίοι, αναπαριστώντας τη Χιονάτη και τους εφτά νάνους, συνόδευσαν τις δημιουργίες της σειράς Kore-Sophia Kokosalaki.


Ακολούθησε ένα μουσικό διάλειμμα με τα Κόκκινα Χαλιά, τους ΝΕΒΜΑ και την Κατερίνα Στικούδη, στην ελληνική version του Brimful Of Asha. H Στικούδη εντυπωσίασε και αυτή με τις αναλογίες της. Μου έκανε εντύπωση πως ακόμα και η Στικούδη ήταν περισσότερο ντυμένη από τη Δούκισσα!




Το show συνεχίστηκε με την Ελένη Φουρέιρα, τον Claydee και το catwalk του Angelos Bratis.



Η σκηνή έπειτα μετατράπηκε σε ένα μεγάλο σκάκι και τη σειρά πήρε η Νατάσα Θεοδωρίδου, που ερμήνευσε το νέο της τραγούδι Απέναντι συνοδεύοντας τις πολύ όμορφες δημιουργίες της Efi Papaioannou – e-φι. Η Νατάσα ήταν εξαιρετική. Απέδειξε πως καμιά φορά τα πολλά φρουφρού και αρώματα είναι περιττά. Εμφανίστηκε άκρως σικάτη, με μία φωνή που γέμισε το γήπεδο και γλύκανε όλον τον κόσμο. Πήρε τα περισσότερα χειροκροτήματα από όλους! Και ενώ σκέφτεσαι ότι το λαϊκό τραγούδι δεν θα ταίριαζε σε μία τέτοια βραδιά, η Νατάσα με την φινέτσα της και την καταπληκτική φωνή της το ανέτρεψε.. Εμένα με μάγεψε..




 Ανατρεπτικές προτάσεις του Apostolos Mitropoulos, μαζί με τον Σάκη Ρουβά on stage, που παρουσίασε για πρώτη φορά στη σκηνή του MadWalk τη συνεργασία του με την Nomi Ruiz των Jessica 6, Bad Thing. Μου άρεσε πάρα πολύ το τραγούδι. Ο Σάκης έδωσε αρκετό χώρο στο τραγούδι και στην τραγουδίστρια και δεν έκανε δικό του ξεχωριστό show.  Εμένα δεν με ενόχλησε ούτε η τρανσέξουλ κοπέλα, ούτε το φιλί που αντάλλαξαν.. Έκαναν ωραίο show οι δυο τους στη σκηνή. Εμένα με πείραξε που δεν είδα τον Σάκη λίγο παραπάνω.. Δεν τον ευχαριστήθηκε ο κόσμος. Όταν τελείωσε το ντουέτο, όλοι φανταστήκαμε ότι θα ακολουθήσει και δεύτερο τραγούδι, όμως ο Σάκης αρκέστηκε σε αυτήν την εμφάνιση. Γι' αυτό ίσως και δεν πήρε πολλά χειροκροτήματα στο τέλος.




Ακολούθησε ο Angelos Frentzos, με τη συνοδεία των My Excuse και της Ilia Darlin, οι οποίοι ερμήνευσαν δικά τους τραγούδια αλλά και το No1 hit των Rihanna & Calvin Harris, We Found Love.


Το τελευταίο fashion show ήταν εκείνο της Loukia, ενώ ο  Μιχάλης Χατζηγιάννης πλαισιωμένος από παραμυθένιες μπαλαρίνες και ένα μεγάλο πιάνο με ουρά. Να σας πω την αλήθεια; Εγώ λίγο βαρέθηκα με τον Χατζηγιάννη..


Τη βραδιά έκλεισαν οι Vegas, οι ΜΕΛΙSSES και οι Goin’ Through, ενώ όλα τα μοντέλα των σχεδιαστών περπάτησαν ακόμα μία φορά, όλα μαζί, στην σκηνή του Madwalk. Πολλοί σηκώθηκαν από τη θέση τους να φύγουν μετα το τέλος του Χατζηγιάννη. Πολύ άσχημη συνήθεια ειδικά από κάποιους VIP  που δεν ήθελαν να κολλήσουν στην κίνηση. Είχαν σηκωθεί τόσοι πολλοί να φύγουν δε που η Μαίρη Συνατσάκη αναγκάστηκε να πει από το μικρόφωνο ότι υπάρχει και συνέχεια προκειμένου να συγκρατήσει τον κόσμο.



 Δείτε μερικά από τα σύνολα των σχεδιαστών:















Συζητούσα με τον φίλο μου τον Γιώργο και λέγαμα ότι εντύπωση μας έκανε η απουσία της Τάμτα. Πέρυσι ήταν συμπαρουσιάστρια και φέτος δεν έκανε όυε ένα guest; Της ταιριάζει απόλυτα αυτό το concept.. Ελπίζουμε να την δούμε του χρόνου.. Αν γίνει!

Από την βραδιά κρατάω σίγουρα το ταλέντο και την όρεξη των δημιουργών που έκαναν εκπληκτική δουλειά και αφιλοκερδώς! Η αλήθεια είναι ότι μας έβγαλε λίγο από την μιζέρια των ημέρων..

Σας φιλώ,
Πανωραία

ΥΓ: Ευχαριστώ και πάλι την Myrto Tsinali  για τις αποκλειστικές φωτογραφίες και την Ιωάννα.. Ξέρει αυτή γιατί..;)

2 σχόλια: