Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

ΛΑΜΕ Η ΛΑΔΙ;;

Η αλήθεια είναι ότι μας αρέσει να κρίνουμε και να κουτσομπολεύουμε το στυλ και τα ρούχα των άλλων! Ειδικά σε κοινωνικές εκδηλώσεις... όλες κάνουμε τα σχολιάκια μας! Για σκεφτείτε λίγο.. Ποια έχει πάει σε γάμο και δεν έχει σχολιάσει την νύφη, την κουμπάρα, να μην πω και την πεθερά! Όλο αυτό βέβαια έχει γίνει και μεγάλη μόδα στην τηλεόραση με αρχηγό τον Μουτσινά που κάθε μέρα τους περνάει όλους από κόσκινο! Σκέφτηκα λοιπόν να αρχίσουμε και εμείς ένα παρόμοιο παιχνιδάκι.. Θα ανεβάζω φωτογραφίες από εμφανίσεις επωνύμων και όχι μόνο και θα αποφασίζουμε αν το συνολικό στυλ είναι για λαμέ ή λαδί! Θέλω τη  συμμετοχή σας παρακαλώ!! 


Πάμε να ξεκινήσουμε το παιχνίδι μας! Επέλεξα την συγκεκριμένη φωτογραφία, την οποία είδα στο περιοδικό ΟΚ και μου βγήκε το μάτι! Για δείτε την:


Μαζί με τον σύζυγο της η Ιωάννα Λίλη εμφανίστηκαν πιο ερωτευμένοι από ποτέ στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Νίκος Κουρκούλης. Να' ναι καλά τα παιδιά και ευτυχισμένα. Ωστόσο, το ντύσιμο της Ιωάννας είναι επιεικώς απαράδεκτο! Από που να το πιάσω; Από το δερμάτινο κόκκινο παντελόνι; Από το συνδυασμό κόκκινου-μαύρου πού είναι και άκομψο και χειμερινό; Από τον τεράστιο σταυρό; Τι να σου κάνει και η κόκκινη τσάντα Vercace; To στυλ δε θέλει λεφτά! Θέλει γόυστο! Και το μακιγιάζ είναι όχι απλώς βαρύ.. Είναι και άκρως παλιομοδήτικο! Μα να είσαι κορμάρα και  κούκλα, να έχεις και λεφτά και να ντύνεσαι έτσι; Αμαρτία βρε Ιωάννα μου!

Εσείς τι λέτε βρε παιδιά;;;;
Εγώ κατηγορηματικά λαδί!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου