Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

ΚΟΠΗΚΕ ΤΟ DANCING! ΑΠΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ!

Απίστευτη τηλεοπτική εξέλιξη είναι η είδηση πως το Dancing with the stars'' κόβετε για φέτος. Τις τελευταίες ημέρες υπήρχε έντονο παρασκήνιο σε θέματα αμοιβών και παραγωγής ο΄που και τελικά επαληθεύονται. Η διόικηση του ΑΝΤ1 τα έβαλε κάτω και τελικά αποφάσισε πως το κόστος του show υπερβαίναι τα όρια παρόλες τις μειώσεις που είχαν γίνει σε όλους τους τομείς! Σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές οι Αντεννικοί προσπαθούσαν να συμπιέσουν προς τα κάτω τα πάντα και να φιλοξενήσουν  το τρίτο "Dancing" φθηνότερο κατά τουλάχιστον 30,0% ! Στην πορεία ,όμως, διαπίστωσαν πως το "Dancing" δεν μπορούσε να βγει στον αέρα με τόσο... συμπιεσμένο κόστος. Και για να έχετε μία καλύτερη εικόνα των αριθμών, αξίζει να σας πω, πως μέχρι πέρσι, το κόστος παραγωγής του σόου ανά επεισόδιο, ξεπερνούσε τα 110.000 ευρώ !


Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού :

"...Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει την απόφασή του να προχωρήσει στην μετάθεση της προβολής τουDancingWithTheStars 3 για την έναρξη της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν.
 
Το κανάλι οδηγήθηκε στην συγκεκριμένη απόφαση λαμβάνοντας υπόψη τα δυσμενή δεδομένα που διαμορφώνονται στην τηλεοπτική αγορά σαν  συνέπεια της ραγδαίας μείωσης της διαφημιστικής δαπάνης.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΑΝΤ1, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει γενικότερα η αγορά, από τον Ιανουάριο του 2012 έχει λανσάρει 5 νέα τηλεοπτικά προγράμματα τόσο στο χώρο της ψυχαγωγίας όσο και της μυθοπλασίας.
 
Τις επόμενες εβδομάδες μάλιστα έχει προγραμματίσει την προβολή  δυο νέων πολλά υποσχόμενων προγραμμάτων. Πρόκειται για τoν 4ο κύκλο του επιτυχημένου talentshow «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» με παρουσιαστή τον Χρήστο Φερεντίνο και στην κριτική Επιτροπή τους Βαγγελή Περρή, Ευγενία Μανωλίδου και Χάρη Χριστόπουλο. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα κάνει πρεμιέρα το επόμενο Σάββατο 24 Μαρτίου στις 21:00.
 
Επίσης, την Τετάρτη 28 Μαρτίου στις 22:00 , κάνει πρεμιέρα   η νέα σειρά του καταξιωμένου δημιουργού Αλέξανδρου Ρήγα, «Αμάρτημα της Μητρός μου» στο cast της οποίας περιλαμβάνονται εξαιρετικά δημοφιλείς αλλά και ανερχόμενοι ηθοποιοί..."
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου