Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

ΟΛΑ ΤΑ TIPS ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΙΣΙΩΜΑ ΜΑΛΛΙΩΝ ΧΩΡΙΣ ΦΡΙΖΑΡΙΣΜΑ!

Το ίσιο μαλλί είναι ένα από τα πιο all time classic χτενίσματα. Γι' αυτές που έχουν φυσικά ίσια μαλλιά, τα πράγματα είναι εύκολα. Αρκεί με μία βούρτσα και ένα δυνατό πιστολάκι να περάσουν τις άκρες  των μαλλιών ώστε να αναδειχθεί το ίσιο μαλλί.. Αυτές όμως πού έχουν σγουρά και ατίθασα μαλλιά, ταλαιπωρούνται αρκετά να τα ισιώσουν αλλά και να τα διατηρήσουν. Ωστόσο υπάρχουν κάποια χρηστικά κόλπα που θα σας βοηθήσουν να κάνετε το τέλειο ίσιωμα, χωρίς φριζάρισμα που θα έχει και διάρκεια!




  • Χρησιμοποιείστε σαμπουάν και κρέμα μαλλιών που είναι ειδικές και βοηθούν στο ίσιωμα.
  • Ξεβγάλτε καλά τα μαλλιά σας.Δεν πρέπει να μείνουν κατάλοιπα σαμπουάν ή κρέμας μαλλιών, γιατί αυτά θα αναπτύξουν λιπαρότητα.
  • Εάν τα μαλλιά σας είναι ιδιαιτέρως σγουρά και ατίθασα, χρησιμοποιείστε ένα ειδικό προϊόν για ίσιωμα πριν τα στεγνώσετε, που δεν χρειάζεται ξέβγαλμα. Καλό είναι αυτά τα προϊόντα να τα εφαρμόζετε σε Ξεβγάζεστε μαλλιά και όχι σε τελείως βρεγμένα  γιατί αν τα μαλλιά είναι πολύ υγρά, τότε τα προϊόντα αραιώνονται αισθητά και δεν δρουν.
  • Εάν ισιώνετε τα μαλλιά σας με τον κλασικό τρόπο, δηλαδή με μία καλή βούρτσα και ένα πιστολάκι, φροντίστε να τα στεγνώσετε καλά αλλά όχι και τελείως. Καλό είναι να υπάρχει λίγη υγρασία. Χωρίστε τα και δουλέψτε τα τούφα-τούφα με μια μεγάλη στρογγυλή βούρτσα από φυσική τρίχα, ξεκινώντας από το πίσω μέρος και καταλήγοντας προς τα πάνω. Ένα κοκαλάκι θα βοηθήσει να κρατάτε τα υπόλοιπα μαλλιά μαζεμένα. Θα πρέπει να κατεβάζετε το πιστολάκι παράλληλα προς την τούφα, για να εξομαλύνετε την εξωτερική επιφάνεια της τρίχας. Στη φάση του ισιώματος, φροντίστε να στεγνώσουν τέλεια τα μαλλιά.σας.
  • Σε περίπτωση που χρησιμοποιείτε ισιωτικό μαλλιών, τα μαλλιά σας θα πρέπει να είναι εντελώς στεγνά. Για  να τα προφυλάξετε από τη φθορά της υψηλής θερμοκρασίας, χρησιμοποιείστε ειδική κρέμα για ίσιωμα που από αυτές που κυκλοφορούν στο εμπόριο. Ακολουθήστε την ίδια τακτική που περιγράφουμε στο ίσιωμα με πιστολάκι.
  •  Ολοκληρώστε το χτένισμά σας ψεκάζοντας τα μαλλιά  με σπρέι φιξαρίσματος για ανάλαφρο κράτημα και για ακόμα πιο τέλειο sleek look περάστε τις άκρες τους με μερικές σταγόνες ορού για λάμψη και δράση ενάντια στο φριζάρισμα.

Διαβάστε επίσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου