Κυριακή 27 Μαΐου 2012

ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΒΑΦΤΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΓΑΜΟ!

Καλοκαίρι έρχεται και αυτό συνεπάγεται πέρα από τα μπάνακια και τις διακοπές και γάμους! Είναι αναμφίβολα η εποχή που γίνονται οι περισσότεροι γάμοι.. Έχεις σκεφτεί πως θα βαφτείς είτε είσαι καλεσμένη, είτε είσαι η νύφη; Το μόνο σίγουρο είναι ότι και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντυπωσιακή, όμορφη και κομψή! Η νύφη πρέπει να λάμπει αλλά και καλεσμένη να είσαι, θα πρέπει να είσαι προσεγμένη!  Βρήκα λοιπόν κάποια wedding make ups που θα μπορούσαν να σε εμπνεύσουν!
Πάμε να τα δούμε:

ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΙ ΛΑΜΠΕΡΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ: Πολλές φορές δεν χρειάζονται πολλά πολλά για να δείξεις ωραία! Χρησιμοποίησε μια ωραία γήινη λαμπερή βάση στα μάτια, έντονη μάσκαρα, λαμπερό gloss και είσαι έτοιμη! Ειδικά εάν το ρούχο που έχεις επιλέξει είναι πολύ φορτωμένο, ένα απλό και φυσικό μακιγιάζ είναι ότι πρέπει για να εξισορροπήσεις το look σου.




ΕΝΤΟΝΟ ΕΥΕ LINER KAI ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ: Πρόκειται για ένα all time classic μακιγιάζ που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη! Πάει με όλα και σίγουρα το αποτέλεσμα θα βγει κομψό! Χρησιμοποίησε έντονο μαύρο eye liner, φώτισε το κάτω βλέφαρο και την εσωτερική γωνία των ματιών με άσπρη γυαλιστερή σκιά, βάλε πολλές στρώσεις μάσκαρα στις πάνω βλεφαρίδες (όχι στις κάτω) και μην ξεχάσεις τα μαγουλάκια υγείας! Τέλος, ένα κραγιόν σε γλυκείες αποχρώσεις όπως ροδακινί θα είναι ότι πρέπει!





ΕΝΤΟΝΟ ΧΡΩΜΑ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ: To μακιγιάζ που αποτέλεσε τάση το χειμώνα. Διάλεξε ένα έντονο χρώμα όπως κόκκκινο, κοραλί, ροζ, ότι σου ταιριάζει και είσαι σχεδόν έτοιμη! Μην ξεχάσεις να βάλεις έντονη μάσκαρα και να κάνεις κοψίματα στα μάγουλα!









BRONZE ΚΑΙ ΛΑΜΠΕΡΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ:  Ιδανικό για το καλοκαίρι μιας και παραπέμπει σε ηλιοκαμένο στυλ! Χρησιμοποίησε δύο αποχρώσεις μπρονζέ, μία ανοιχτή και μία πιο σκούρα με την οποία θα κάνεις το βάθος στο μάτι όπως φαίνεται στις εικόνες. Προτίμησε ιριδίζουσες σκιές για λαμπερό αποτέλεσμα. Βάζοντας eye liner ή μαύρο μολύβι, το αποτέλεσμα γίνεται ακόμα πιο εκθαμβωτικό!










SMOKEY ΚΑΙ ΣΤΡΑΣ: Ακούγεται υπερβολικό αλλά εάν δεν υπερβάλλεις, το αποτέλεσμα θα βγει ισορροπημένο. Χρησιμοποίησε μία σκούρα  μαύρη σκιά και κάνε το βάθος στο μάτι.  Στο υπόλοιπο μάτι και στην εσωτερική γωνία του ματιού χρησιμοποίησε μία φωτεινή σκιά με στρας που θα προσδώσει λάμψη και glam στο μακιγιάζ σου! Λίγο μαύρο μολύβι και είσαι η απόλυτη λάμψη!








ΧΡΩΜΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΟΛΜΗΡΕΣ: Εάν θέλετε να ξεχωρίσετε και να πρωτοτυπήσετε, μια καλή ιδέα είναι να βάλετε χρώμα στα μάτια. Για παράδειγμα, επιλέξτε ένα eye liner  σε χρώμα και μία σκιά που να ταιριάζει με αυτό!  Νομίζω το make up της φωτογραφίας δείχνει ότι το χρώμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς να βγει υπερβολικό! 












Ελπίζω να σας άρεσαν οι προτάσεις και να σας βοηθήσουν στον επόμενο γάμο που θα πάτε ή θα κάνετε!!
Σας φιλώ,
Πανωραία

Πηγή εικόνων: www.pinterest.com


Δείτε επίσης:

ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΓΑΜΟ; ΔΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΣΥΝΟΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΙΔΕΕΣ!!






1 σχόλιο:

  1. Γεας σας! Νομίζω ότι ανείκω στις "τολμηρές" που λέτε... το πρωί επιλέγω προιόντα για nude μακιγιαζ... αλλά με το που πέσει ο ήλιος αρχίζουν να βγαίνουν τα eyeliner και η στραφταλιζέ παλέτες με σκιές... για να καταλάβετε.. εν όψη των γιορτών έκανα δώρο στον εαυτό μου αυτή https://www.atticabeauty.gr/proioda-omorfias/makigiaz/matia/skies/dior-5-couleurs-designer-00000056615/ παρεμπιπτόντως είναι dior και ειμαι τοοοοσο χαρούμενη!! Καλές γιορτές σε όλους μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή