Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

ΦΤΙΑΞΤΕ ΜΟΝΕΣ ΣΑΣ ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΚΑΟΥΤΣΟΥΚ!!

Τα πιο hot trends του φετινού καλοκαιριού στα αξεσουάρ είναι τα βραχιόλια.Όλοι έχουμε δει τις επώνυμες κυρίες της showbiz να φοράνε αυτά τα πολύχρωμα βραχιολάκια από καουτσούκ.

Τα συγκεκριμένα βραχιολάκια έχουν κατακλύσει την αγορά και είναι και σε πολύ οικονομική τιμή.Έχουμε δει βραχιόλια από 50 cents έως 5 ευρώ.Όμως γιατί να πληρώστε έστω και ένα ευρώ το κάθε βραχιολάκι ενώ μπορείτε να δώσετε περίπου 7 ευρώ και να έχετε 14 βραχιολάκια?Έψαξα λοιπόν στο Μοναστηράκι βρήκα ένα κατάστημα με υλικά και δείτε τι ανακάλυψα.
5 μέτρα κορδόνι καουτσούκ έχει 1 ευρώ!!!Τα 5 μέτρα βγάζουν περίπου 14 βραχιόλια.Εγώ επειδή ήθελα να κάνω κάποια δωράκια σε παιδιά πήρα για διακοσμητικά ζαχαρωτά.Η συσκευασία μέσα είχε 17 ζαχαρωτά και ήταν στα 4.90.Σύνολο 7 ευρώ.Πόσα βραχιολάκια θα είχατε πάρει με 7 ευρώ και αυτά τα διακοσμητικά?Μόνο 3!

Ξεκινήστε κορίτσια να τα φτιάχνετε μόνες σας.Είναι τόσο εύκολο ,κόβετε ένα κομμάτι από το κορδόνι ,περνάτε τα διακοσμητικά που θέλετε και κάνετε δύο κόμπους.

Είναι πολύ ωραίο να τα δίνετε και για δωράκι.Χειροποίητο, μοδάτο και οικονομικό.Θα έχετε το βραχιολάκι στο χρώμα που θέλετε αλλά και με τα διακοσμητικά που εσείς επιλέξατε.Δείτε παρακάτω και 2 φωτογραφίες από αυτά που έφτιαξα.Επίσης έκανα ένα και για τον λαιμό.





Ελπίζω να σας έκανα να θέλετε να δημιουργήσετε.

Μέχρι την επόμενη ανάρτηση,γλυκά φιλιά.
Φωτεινή.

2 σχόλια:

  1. Μπράβο Φωτεινη, καλή ιδέα .. & εγώ έφτιαξα ..πήρα κορδόνι (έχει & στα Jumbo) & κάτι μικρά ''ζαχαρωτά'' σαν τα δικά σου.Φυσικά μπορείς να ψάξεις & στο δωμάτιο σου, στα πραγματά σου και σίγουρα θα βρείς κανένα ματάκι ή κάτι τέτοιο;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι είναι σούπερ αυτά τα βραχιολάκια από καουτσούκ, και χωρίς να ξοδευτείς!

      Διαγραφή