Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Ο ΣΑΝΤΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΑΣ!!


Φερνάντο Σάντος: Την Ελλάδα οφείλουν όλοι να την σέβονται! Πιο Ελληνας από τους ΕλληνεςΔεν είναι Έλληνας, αλλά έχει μάτια και βλέπει, αυτιά και ακούει και βέβαια φιλότιμο. Ο Φερνάντο Σάντος φρόντισε να απαντήσει στα ειρωνικά σχόλια της Άνγκελα Μέρκελ...
Βρετανός δημοσιογράφος πήρε το μικρόφωνο κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του Φερνάντο Σάντος και ξεκίνησε να κάνει ερώτηση που αφορούσε στα υποτιμητικά σχόλια της Άνγκελα Μέρκελ προς τη χώρα μας.
Οι υπεύθυνοι έκαναν κίνηση για να τον σταματήσουν, όμως, ο Σάντος με διαδοχικά νοήματα τούς ζήτησε να αφήσουν τον δημοσιογράφο να ολοκληρώσει. Κι όταν τελείωσε η ερώτηση με το «σάς πεισμώνουν και σάς εμπνέουν τέτοιου είδους σχόλια», ο Πορτογάλος πήρε τον λόγο και έχοντας τυλιγμένο και ένα κασκόλ της Εθνικής γύρω από τον λαιμό, απάντησε:
«Στην Ελλάδα ξεκίνησαν όλα και άπαντες οφείλουν να τη σέβονται. Η Δημοκρατία ήρθε από εκεί και τόσες άλλες αρχές διδάχθηκαν από τους Έλληνες που έχουν τεράστια υπερηφάνεια και αξίζουν τον σεβασμό όλων. Αυτό που μας εμπνέει δεν είναι τα σχόλια τέτοιου τύπου, αλλά η τεράστια ιστορία της Ελλάδας. Κανείς δεν μπορεί να μάς κάνει μαθήματα!».
Την περίμενε την ερώτηση ο Σάντος και χάρηκε όταν του τέθηκε. Είχε έτοιμη την απάντηση. Ήταν αποστομωτική. Και το σημαντικότερο; Ο Πορτογάλος δεν είπε «κανείς δεν μπορεί να τους κάνει μαθήματα», αλλά «κανείς δεν μπορεί να ΜΑΣ κάνει μαθήματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου