Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΜΕ ΑΕΡΟΓΡΑΦΟ! ΥΓΙΕΣ ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΧΩΡΙΣ ΧΗΜΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑ!

Η μέθοδος ψεκασμού έχει αυξηθεί σε δημοτικότητα επειδή είναι ένας εύκολος τρόπος για να πάρετε ένα ολικό και ομοιόμορφο και ασφαλές μαύρισμα. Το αυτόματο μαύρισμα ψεκασμού που εφαρμόζεται σε ινστιτούτα ομορφιάς επιτρέπει την ομοιόμορφη εφαρμογή της λοσιόν με φυσικό χρώμα (χωρίς χημικές ουσίες) μαυρίσματος και παρέχει πλήρη κάλυψη σε όλο σας το σώμα σε λιγότερο από ένα λεπτό. 
Η μέθοδος ψεκασμού γίνεται σε ένα θάλαμο μαυρίσματος ή σαλόνι ομορφιάς και παρέχει εξαιρετικά αποτελέσματα. 

Για να αποκτήσετε ένα άψογο μαύρισμα μια ειδικός με την χρήση ενός αερογράφου (airbrush) μπορεί να εφαρμόσει την ειδική λοσιόν μαυρίσματος απευθείας στο σώμα σας, εξασφαλίζοντας ότι δεν αφήνει κηλίδες χρώματος.

Η διαδικασία ξεκινάει όταν μπαίνετε μέσα στον θάλαμο μαυρίσματος, εφόσον πρώτα επιλέξετε τον βαθμό μαυρίσματος που επιθυμείτε και έπειτα ο ειδικός ενεργοποιεί την διαδικασία. Μόλις το μαύρισμα ψεκασμού (δηλ. η συνεδρία) έχει ολοκληρωθεί, το δέρμα αρχίζει σιγά σιγά να σκουρύνει μέσα σε διάστημα λίγων ωρών. Το μαυρισμένο δέρμα σας πρέπει να διατηρηθεί & στεγνώσει για τέσσερις ώρες μετά την συνεδρία του μαυρίσματος ψεκασμού. 

Η μέθοδος αυτή πρέπει να πραγματοποιείται κάθε 5 και 10 ημέρες. Η απολέπιση πριν από τη συνεδρία για μαύρισμα και την εφαρμογή ενυδατικής κρέμας στη συνέχεια, θα κρατήσει το μαύρισμα σας έντονο για περισσότερο καιρό. Η μέθοδος μαυρίσματος ψεκασμού αν και είναι απόλυτα ασφαλής (λόγο του φυσικού υλικού χρώματος που χρησιμοποιείται) δεν συνιστάται για τις γυναίκες στα πρώτα στάδια της εγκυμοσύνης ή για γυναίκες που έχουν σοβαρό άσθμα.

Επιμέλεια: Μαργαρίτα Μπρίγκου από το site http://www.zougla.gr



Για όσους δεν γνωρίζουν το κόστος των συνεδριών, κυμαίνεται γύρω στα 50 ευρώ η κάθε συνεδρία. Σίγουρα δεν είναι εύκολο και λογικό να δίνεις σχεδόν κάθε εβδομάδα 50 ευρώ για να μαυρίσεις! Είναι μια πολύ καλή λύση όμως για τις νυφούλες που ετοιμάζονται να παντρευτούν αλλά και για όσες είναι πολύ άσπρες και θέλουν να κάνουν μία εντυπωσιακή εμφάνιση σε κάποιο επίσημο κάλεσμα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι εάν έχετε σκοπό να μαυρίσετε και είστε στο τσακ να κάνετε σολάριουμ, να το ξεχάσετε και να προτιμήσετε αυτήν την τεχνική μαυρίσματος!


Σας φιλώ,
Πανωραία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου