Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ ΤΟ ΞΕΦΛΟΥΔΙΣΜΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

Καλοκαιράκι είναι θέλουμε να μαυρίσουμε! Με μέτρο όμως, ο ήλιος θέλει προσοχή! Για να έχει λοιπόν ένα μαύρισμα διάρκεια, βασικό είναι να το αποκτήσουμε σταδιακά αλλά και να μην ξεφλουδίσουμε.  Πως λοιπόν θα αποφύγουμε το ξεφλούδισμα;


Η λύση είναι μία και λέγεται ενυδάτωση! Φροντίστε να ενυδατώνετε  καθημερινά το σώμα σας μετά το μπάνιο με κρέμες σώματος. Επιλέξτε κρέμες που είναι έξτρα ενυδατικές και με μεγάλη περιεκτικότητα νερού.


Μια πολύ καλή και αποτελεσματική ιδέα είναι να ενυδατώνετε το σώμα σας με αμυγδαλέλαιο. Είναι άοσμο και δεν βαραίνει την επιδερμίδα όπως το ελαιόλαδο. Μπορείτε να ρίξετε και λίγες σταγόνες από το αγαπημένο σας αιθέριο έλαιο και έτσι θα μετατραπεί σε ένα εξαιρετικό έλαιο για το σώμα σας.  Το αμυγδαλέλαιο σφραγίζει την υγρασία του σώματος πολύ περισσότερο απ'ότι μία ενυδατική κρέμα. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στο ντους και ενώ είστε ακόμα βρεγμένοι. Στην πορεία σκουπίζεστε με την πετσέτα και είστε έτοιμες!


Προσωπικά χρησιμοποιώ αμυγδαλέλαιο και είναι πολύ ικανοποιημένη! Είναι πλούσιο σε βιταμίνη ε και είναι εξαιρετικό για την επιδερμίδα. 'Ότι πρέπει για να μην ξεφλουδίσετε!


Ελπίζω να σας φανούν χρήσιμες οι συμβουλές αυτές τώρα το καλοκαιράκι!
Σας φιλώ,
Πανωραία


Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΙΟ PEELING ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου