Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΧΑΜΟΜΗΛΙΟΥ ΓΙΑ ΦΥΣΙΚΕΣ ΑΝΤΑΥΓΕΙΕΣ!

Αν έχετε καστανά μαλλάκια και θέλετε να κάνετε ξανθές αναταύγειες, τότε αυτό το σπιτικό σαμπουάν  θα σας βοηθήσει πολύ να ανοίξετε τα μαλλιά σας φυσικά! Πρόκειται για ένα απόλυτα φυσικό και φυτικό σαμπουάν που μπορείτε να φτιάξετε εύκολα και οικονομικά με τα χεράκια σας..


Θα χρειαστείτε:

  • 4 φακελάκια χαμομήλι
  • 4 κ.σ. νιφάδες πράσινο σαπούνι
  • 1 1/2 κ.σ. γλυκερίνη






Βάζετε τα φακελάκια χαμομήλι σε 1 1/2 κούπα βραστό νερό και τα αφήνετε για δέκα λεπτά. Στη συνέχεια τα αφαιρείτε από το νερό και συμπληρώνετε σε αυτό το σαπούνι. Περιμένετε μέχρι το σαπούνι να λιώσει και προσθέτετε τη γλυκερίνη. Ανακατεύετε καλά και βάζετε το προϊόν σε μπουκάλι που θα κρατήσετε σε σκοτεινό και δροσερό μέρος!


'Έτοιμο το σαμπουάν!


Δείτε επίσης:



ΦΥΣΙΚΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ! ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΑΣ!




4 σχόλια:

  1. Πανωραια γεια σου!!τελεια συνταγη !!!!! ανυπομονω να την φερω εις περας!!!! διατηρειται καλυτερα στο ψυγειο ?γενικα για ποσο καιρο διατηρειται ? γιατι εγω μια φορα που ειχα κανει χαμομηλι αρκετο για τα μαλλια , και στο ψυγειο που το ειχα -ωστε να μην κανω καθε μερα - παλι αρχισε καπως να χαλαει και να να αλλοιωνεται η μυρωδια του..παντως τελειο !!!!!!ΚΑΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου γλυκεία μου Κάτια!! Λογικό να αλλοιωθεί το έγχυμα χαμομηλιού από κάποια στιγμή και μετά.. Είναι σαν το τσάι που δεν μπορείς να το πιεις την επόμενη μέρα. Οπότε το χαμομήλι καλύτερα να το ανανεώνεις μέρα παρά μέρα. Τώρα για το σαμπουάν, στην ουσία βασίζεται στο πράσινο σαπούνι και στη γλυκερίνη οπότε μπορεί να διατηρηθεί για πολύ καιρό. Το έγχυμα χαμομηλιού ενσωματώνεται με αυτά τα υλικά οπότε δεν έχει φόβο να χαλάσει γρήγορα. Βασικό είναι να αποστειρώσεις καλά το μπουκάλι που θα βάλεις το σαμπουάν και να το διατηρείς σε σκιερό και δροσερό μέρος. Τώρα που έχει ζέστη, σαφώς είναι μια καλή ιδέα να το βάλεις στο ψυγείο!
      Ελπίζω να σε βοήθησα! Καλή επιτυχία με την παρασκευή!
      Σε φιλώ,
      Πανωραια

      Διαγραφή
  2. Καλησπέρα... θα ήθελα να κάνω την εξης ερώτηση.Γλυκερίνη που μπορώ να βρώ???
    ΜΕΛΙΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Μελίνα μου! Στα φαρμακεία πουλάνε γλυκερίνη απ'όσο ξέρω!
      Σς φιλώ,
      Πανωραία

      Διαγραφή