Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑ! ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΜΕΡΗ!

Η Εύβοια είναι ιδανικός κοντινός προορισμός. Είναι πολύ κοντά στην Αθήνα, πληρώνεις μόνο μία φορά διόδια και είναι ανεξάντλητη από όμορφα μέρη! Τι άλλο θες για να κάνεις εκεί μία μικρή εξόρμηση για το σαββατοκύριακο  (χώρια ότι ήταν ένας τρόπος να ξεπεράσω το σοκ ότι έγινα 25 και ακόμα δεν το'χω πάρει χαμπάρι!!) ;

Τράβηξα λοιπόν φωτογραφίες από διάφορα μέρη που πήγα για να δείτε ότι η Ελλάδα έχει παντού ομορφιές!


H παραλία της Κρύας Βρύσης.
Βέβαια εκείνη την ημέρα είχε συννεφιά και η θάλασσα αρκετά αγριεμένη οπότε περιοριστήκαμε στο να τραβήξουμε φωτογραφίες. Πρόκειται για μία μεγάλη παραλία από την πλευρά του Αιγαίου με άμμο και λεπτό βοτσαλάκι. Στην μία άκρη της υπάρχουν πολύ όμορφα βράχια που μπαίνουν μες στην παραλία και κάνουν το τοπίο ακόμα πιο γοητευτικό.







Μιας και είχε συννεφιά και μπάνιο δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε, πήγαμε μια βόλτα στους καταρράκτες του Δρυμώνα που Βρίσκονται στη Βόρεια Εύβοια, στη γειτονιά της γραφικής Κερασιάς και σε υψόμετρο 620 μέτρων. To μονοπάτι που ακολουθείς για να  φτάσεις στον καταρράκτη είναι μικρό και βατό. Η απουσία βροχοπτώσεων έχει σαν αποτέλεσμα ο καταρράκτης να έχει πολύ λίγο νερό..


 Μου έκανε εντύπωση αυτός ο βράχος που μοιάζει με ανθρώπινο κεφάλι.. Spooky!!





Το βράδυ μια βόλτα στην Λίμνη Ευβοίας επιβάλλεται! H Λίμνη είναι ένα από τα γραφικότερα χωριά της Βόρειας Εύβοιας που εντυπωσιάζει από την πρώτη κιόλας στιγμή τον επισκέπτη. Διατηρεί τον νησιώτικο οικιστικό της χαρακτήρα και μια βόλτα στα στενά σοκάκια της είναι μοναδική σε αισθητικές εμπειρίες. Τα  παραδοσιακά λευκά σπίτια με κεραμοσκεπές, οι όμορφες παραλίες, οι παραδοσιακές ταβέρνες και ουζερί συνθέτουν την εικόνα που ολοκληρώνεται με το επιβλητικό πευκόφυτο βουνό του Καντηλιού να φτάνει μέχρι τη θάλασσα.



 Και μερικά από τα πραγματάκια που τσιμπήσαμε..

Όπως βλέπετε το κρασί σερβίρεται και με ξηρούς καρπούς αλλά και με φρουτοσαλάτα. Ο καφές κάνει 2.50 Ε ενώ το κρασί 3.50.. Άλλη φάση!

Παραδοσιακό μενού στο πανηγύρι της Παναγίας στις 8 Σεπτεμβρίου!


Και κάτι για να γλυκαθούμε.. Όπως βλέπετε, την μερέντα δεν την τσιγκουνεύονται καθόλου!!

Αυτά από την μικρούλα μου εξόρμηση! Ελπίζω να σας άρεσαν οι φωτογραφίες και να βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο!


Σας φιλώ,
Πανωραία

Δείτε επίσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου