Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΜΑΣΚΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ ΜΠΑΝΑΝΑ ΚΑΙ ΑΒΟΚΑΝΤΟ ΓΙΑ ΒΕΛΟΥΔΙΝΟ ΔΕΡΜΑΤΑΚΙ!

Η δύσκολη καθημερινότητα σε συνδυασμό με όλα όσα συμβαίνουν μας καταβάλουν και μας ''ασχημαίνουν'' όχι μόνο εσωτερικά αλλά και εξωτερικά! Για να φτιάξουμε λοιπόν λίγο το κέφι μας αλλά και την εικόνα μας, είπα να ανεβάσω μία μάσκα η οποία θα μας στοιχίσει ελάχιστα και παράλληλα θα μας κάνει ένα δερματάκι βελούδινο!

Τα υλικά που θα χρειαστούμε είναι απλά και το πιθανότερο είναι ότι υπάρχουν στην κουζίνα μας:


  • 1/2 ώριμη μπανάνα: Η μπανάνα έχει ενυδατικές, θρεπτικές, καταπραϋντικές, μαλακτικές και αντιρυτιδικές ιδιότητες.

  • 1/2 ώριμο αβοκάντο: Είναι πλούσιο είναι σε βιταμίνες A, B, C, E και διαθέτει σημαντικές ενυδατικές και επουλωτικές ιδιότητες για το δέρμα.

  • 1 κ.σ. αγγούρι: Ο χυμός του αγγουριού είναι εξαιρετικός καθώς περιέχει πολλές -τονωτικές, αντιοξειδωτικές, μαλακτικές και ενυδατικές- ιδιότητες, χάρη στο συνδυασμό βιταμινών C και B1, ιχνοστοιχείων, σακχάρων και καροτενίων που περιέχει. Επίσης, η φλούδα του αγγουριού, χάρη στις βιταμίνες της, ευνοεί το δέρμα. 
 
  • 1 κ.σ. γιαούρτι: Το γιαούρτι είναι γνωστό ότι  καταπραΰνει άμεσα περιοχές με έντονη ξηρότητα.

  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο: Το παρθένο ελαιόλαδο, αποτελείται από φυσικά συστατικά και περιέχει βιταμίνες Α και Ε, που δρουν ενάντια στις ελεύθερες ρίζες προστατεύοντάς σε από τον ήλιο και τη ρύπανση.

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ μέχρι να γίνει ένα ενιαίο μείγμα και απλώνουμε το υλικό σε όλο το πρόσωπο και το λαιμό. Αφήνουμε τη μάσκα να δράσει για 30 λεπτά και ξεπλένουμε καλά με κρύο νερό!


Με βελούδινο δερματάκι, ε θα φτιάξει και το κέφι μας!!
Σας φιλώ,
Πανωραία


Διαβάστε επίσης:


ΣΟΥΠΕΡ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΤΙΚΗ ΜΑΣΚΑ ΠΛΟΥΣΙΑ ΣΕ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ!!

ΔΥΟ ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΣΤΙΓΜΑΤΑ!

ΣΗΜΑΔΙΑ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΙΛΕΣ ΑΠΟ ΑΚΜΗ: ΠΩΣ ΝΑ ΤΑ ΜΕΙΩΣΕΤΕ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου