Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2012

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΔΥΝΑΤΑ ΝΥΧΙΑ!

Μια γυναίκα πρέπει να έχει πάντα περιποιημένα και κομψά νύχια. Πολλές όμως είναι αυτές που διαμαρτύρονται για τα αδύναμα νύχια τους, που σπάνε εύκολα με αποτέλεσμα να μην μπορούν να τα μακρύνουν και να τα περιποιηθούν αναλόγως. Βρήκα λοιπόν μία καταπληκτική θεραπεία νυχιών η οποία είναι ιδανική για την φυσική τους ενίσχυση αλλά και ενυδάτωση. Τα υλικά υπάρχουν σε κάθε σπίτι και η συνταγή δεν θα σας στοιχίσει καθόλου.

Θα χρειαστείτε:


  • Έναν κρόκο αυγού
  • Μία κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
Ανακατέψτε τα δύο υλικά μέχρι να γίνει ένα ενιαίο μείγμα. Στην πορεία απλώστε το μείγμα στα νύχια σας και κάντε μασάζ σε κάθε νύχι για λίγα λεπτά. Στην πορεία αφήστε το μείγμα για άλλα δέκα λεπτά μέχρι να στεγνώσει. Ο κρόκος θα βοηθήσει στην ενίσχυση της δομής των νυχιών σας ενώ το ελαιόλαδο είναι ιδανικό για την ενυδάτωση του δέρματος γύρω από τα νύχια και τα πετσάκια. Για να δείτε αποτελέσματα, καλό είναι να την εφαρμόζετε μία με δύο φορές τη βδομάδα.

Και μην ανησυχείτε για την μυρωδιά! Η λύση είναι στο λεμόνι. Τρίψτε καλά τα νύχια σας με λεμόνι και λεμονόκουπες και δεν θα μείνει ίχνος μυρωδιάς!

Καλή θεραπεία λοιπόν..
Σας φιλώ,
Πανωραία


Δείτε επίσης:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου