Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Ιδέες για εορταστικό μακιγιάζ!!

Τι θα κάνετε τις γιορτές; Όλο και κάτι θα κάνετε.. Έρχονται ονομαστικές γιορτές, Χριστούγεννα, ρεβεγιόν, πρωτοχρονιά, οπότε τα events είναι πολλά! 

Αυτές τις γιορτινές ημέρες το μακιγιάζ επιβάλλεται! Και επειδή το κλίμα είναι εορταστικό, μπορούμε να κάνουμε και κάτι πιο ιδιαίτερο και βαρύ! Αν δεν το κάνουμε και τώρα πότε θα το κάνουμε;.
Πάμε να δούμε ωραίες προτάσεις που θα μας βγάλουν ασπροπρώπες τις μέρες των γιορτών!

Μια πολύ καλή και λαμπερή ιδέα είναι να τονίσετε τα μάτια σας με eyeliner και glitter. Ο συνδυασμός είναι πολύ εντυπωσιακός και ιδανικός για ρεβεγιόν.






Οι γήινοι τόνοι είναι πάντα στη μόδα. Μπορείτε να κινηθείτε σε γήινους τόνους και να φωτίσετε με μια χρυσή σκιά.










Εάν πάλι δεν θέλετε να τονίσετε τα μάτια σας, μπορείτε απλά να επενδύσετε στα έντονα χείλη. Βάψτε λοιπόν τα χείλια σας με έντονο κόκκινο κραγιόν, μπορντό, δαμασκηνί και κινηθείτε στα μάτια σε πιο ήσυχους γήινους τόνους. Μπορείτε να βάλετε μόνο μάσκαρα πάνω κάτω και να κάνετε αυτό που λέμε spider lashes που είναι πολύ μόδα. Και πάλι θα εντυπωσιάσετε.







Δεν θα μπορούσα να παραλείψω το κλασσικό και διαχρονικό μακιγιάζ που συνδυάζει έντονα χείλη και έντονο eyeliner!












Το smokey look είναι κλασικό και διαχρονικό. Ταιριάζει σε επίσημες καταστάσεις, πόσο μάλλον σε ένα πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν.



Υπάρχει ένας κανόνας που λέει ότι μπορείς να τονίσεις μόνο χείλια ή μόνο μάτια. Τον τελευταίο καιρό έχει καταρριφθεί αυτός ο κανόνας και βλέπουμε πως συνδυάζονται τα έντονα μάτια με τα έντονα χείλη. Ειδικά στις γιορτές αυτό το έντονο make up είναι εξαιρετική ιδέα και δικαιολογείται και λόγω το του εορταστικού κλίματος! Μπορείτε να τολμήσετε έντονα κραγιόν όπως κόκκινο, απόλυτο βυσσινί με έντονα smokey eyes αλλά και σκιές με glitter!














Εσείς τι θα προτιμήσετε για τις γιορτές;
Παρόλα αυτά μην ξεχνάτε ότι η ομορφιά πηγάζει πρώτα από μέσα μας..

Σας φιλώ,
Πανωραία

Δείτε επίσης:





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου