Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2013

ΠΕΝΤΕ + ΜΙΑ ΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΔΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ!

Διανύουμε την πιο άχαρη περίοδο για τα ρούχα.. Δεν ξέρεις τι να φορέσεις! Δεν έχει ούτε κρύο ούτε ζέστη.. Δεν έχουμε ούτε χειμώνα ούτε ακόμα την δυνατή άνοιξη.. Δεν είναι κακή ιδέα όμως να προετοιμαστούμε για το τι παίζει ήδη στις βιτρίνες και θα μας επηρεάσει και μας στο πως θα ντυθούμε.. Για ακόμα μία χρονιά υπάρχουν κλασσικές αλλά και νέες τάσεις. Το πως θα τις υιοθετήσει κανείς είναι θέμα προσωπικού γούστου! Ωστόσο δεν είναι κακό να είμαστε ενημερωμένες!

Πάμε να δούμε τις φετινές δυνατές τάσεις:Θυμηθείτε το γιακαδάκι της γιαγιάς στα πουκαμισάκια..

Η απόλυτη τάση για φέτος είναι τα ριγέ παντελόνια και ειδικά τα ασπρόμαυρα αλλά και οτιδήποτε σε floral-animal-triban-harem pants!
Tribal pants

Harem pants


Και μιλώντας για tribal, εννοούμε ότι το tribal είναι τάση παντού.. Και στα ρούχα αλλά και στα αξεσουάρ!Το παστέλ συνεχίζει να μας γοητεύει και φέτος:
Τα πολύχρωμα jeans έχουν καθιερωθεί τα τελευταία δύο χρόνια και δεν θα μπορούσαν να λείπουν και από τις φετινές τάσεις!

Και η τελευταία πολύ δυνατή τάση για φέτος είναι τα ψηλόμεσα παντελόνια, οι ψηλόμεσες φούστες αλλά και σορτσ! Το κακό είναι πως ειδικά τα ψηλόμεσα σορτσ φοριούνται μόνο από κοπέλες που έχουν πολύ λεπτά και ψηλά πόδια οπότε προσοχή!Εγώ πάντως ένα φλοράλ παντελονάκι μου φαίνεται πως θα το αγοράσω..  ;)
Σας φιλώ,
Πανωραία


ΥΓ: Όλα τα ρούχα είναι από το αγαπημένο site http://www.forever21.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου