Τετάρτη, 3 Ιουλίου 2013

Πως να διορθώσετε το σχήμα των φρυδιών σας με μια σκιά ματιών!

Τα φρύδια είναι το κάδρο του προσώπου. Έτσι λένε οι επαγγελματίες και έχουν δίκιο. Άμα τα φρύδια είναι καλοσχηματισμένα και ομοιόμορφα, το πρόσωπο αναδεικνύεται ακόμα και με ένα απλό καθημερινό make up. Επειδή όμως οι περισσότερες κατά καιρούς τα έχουμε πειράξει, ειδικά στην εφηβεία, και τα έχουμε μαδήσει, είναι πιθανό τα φρύδια να έχουν κενά και να μην είναι ενιαία σε κάποια σημεία. Εννοείται πως είμαι και εγώ μία από αυτές.. Κοιτάζω φωτογραφίες από το λύκειο και βλέπω ένα φρυδάκι σαν λεπτή τρίχα.. Μα τι σκεφτόμουν! Και ξέρετε, οι τρίχες του φρυδιού δεν αναπτύσσονται τόσο εύκολα όσο οι τρίχες σε άλλα σημεία του σώματος. Αν μαδάμε συχνά τις λάθος τρίχες, υπάρχει περίπτωση κάποιες να μην ξαναβγούν και ποτέ! Γι'αυτό λοιπόν θέλει πολύ προσοχή στον χειρισμό των φρυδιών..

Παρόλα αυτά, επειδή τέλεια φρύδια δεν έχουμε όλες μας, υπάρχουν κόλπα να τα διορθώσουμε.
Ένας εύκολος τρόπος και ασφαλής είναι να χρησιμοποιήσουμε σκιά ματιών. Ψάξτε λοιπόν τις σκιές σας και βρείτε μία σκιά που να ταιριάζει στα χρώματα του φρυδιού σας. Όλο και κάποια θα έχετε!
Δέιτε το αποτέλεσμα μετά τη χρήση της σκιάς:Το σχήμα έγινε ενιαίο και τα κενά συμπληρώθηκαν!
Δείτε πόσο εύκολα και απλά μπορείτε να διορθώσετε τα φρύδια σας: 1. Θα χρειαστείτε ένα χτενάκι φρυδιών, ένα λεπτό πινελάκι και μια σκιά στα χρώματά σας.
 2. Βάζετε στο πινελάκι λίγη σκιά. Λίγη όμως, μην πέσει παραπανίσια και μουτζουρωθείτε.
 3. Ξεκινάτε με το πινελάκι και γεμίζετε τα φρύδια σας.
 4. Αφήστε το φρύδι σας να οδηγήσει το πινέλο.
 5. Χτενίστε φρύδι ώστε να απλωθεί ομοιόμορφα η σκιά.
 6. Έτοιμες!
Ελπίζω να σας βοηθήσει το τρικ!
Σας φιλώ,
Πανωραία

2 σχόλια:

 1. ποια εταιρια να προτιμησουμε;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Γεια σου! Δεν χρειάζεται να είναι συγκεκριμένη εταιρεία. Όλες οι εταιρείες έχουν καφέ σκιές και σίγουρα θα βρεις αυτήν που σου ταιριάζει. Δεν χρειάζεται να ξοδευτείς.. Μια απλή σκιά κάνει πολύ καλή δουλειά.

   Διαγραφή