Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2013

Φτιάξτε τέλειες κρεβατοκάμαρες από παλέτες!

Τρελαίνομαι με την ιδέα της ανακύκλωσης και της επαναχρησιμοποίησης πραγμάτων! Δεν είναι μαγικό όταν μπορείς ένα παλιό και φαινομενικά άχρηστο αντικείμενο, να το τροποποιείς και να το κάνεις νέο και λειτουργικό πάλι; Με αυτόν τον τρόπος συνεισφέρεις στο περιβάλλον αλλά και στην τσέπη σου.. Πλέον η εποχή που ζούμε δεν είναι για μεγάλες σπατάλες και η ιδέα του recycle και reuse εισέρχεται καθημερινά στην ζωή μας.

Χαρακτηριστικό αντικείμενο το οποίο έχει μονοπωλήσει με τις πολλές του χρήσεις τον ενδιαφέρον διακοσμητών και  όχι μόνο είναι η παλέτα. Θα έχετε δει πολλά άρθρα αφιερωμένα στις παλέτες και πως μπορείτε να φτιάξετε διάφορα πράγματα με αυτές.. Τελευταία είδα διάφορα άρθρα με το πως να φτιάξεις κρεβάτι από παλέτες και εντυπωσιάστηκα!

Πραγματικά μπορείς να φτιάξεις ένα εντυπωσιακό κρεβάτι για την κρεβατοκάμαρά σου, που θα κοστίσει ελάχιστα! Είναι ιδανική λύση για νέα ζευγαράκια που θέλουν να φτιάξουν την φωλίτσα τους χωρίς όμως να ξοδευτούν! Έκανα λοιπόν την έρευνά μου και διάλεξα τις καλύτερες ιδέες..
Για πάμε να τις δούμε..Κρεβάτι με χρωματιστή παλέτα και κομοδίνο..
Και σε υπερυψωμένη εκδοχή από 1001Pallets.com

Η εκδοχή με κρεβάτι αλλά και πλάτη από παλέτα!
Δείτε την κατασκευή..
..αλλά και το αποτέλεσμα!Υπερυψωμένο κρεβάτι με φωτισμό.. Τέλειο!

Αλλά και χωρίς φωτισμό!
Παλέτα με χρώματα και στυλ γεωμετρικό.. Ιδέα από 1001Pallets.comΙδέα με πολλά διακοσμητικά μαξιλάρια..Αφιερωμένο στην αδερφούλα μου και όχι μόνο..
Ωραίες ιδέες ε;;
Σας φιλώ,
Πανωραία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου