Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου 2013

Tα υπέροχα χτενίσματα της Jennifer Lopez!

H Jennofer Lopez αποτελεί ανεξάντλητη έμπνευση για χτενίσματα. Είναι από τις celebrities που πάντα προσέχει τα μαλλιά της όποτε κάνει επίσημες εμφανίσεις. Χαρακτηριστικό είναι ότι δεν επαναλαμβάνει τα ίδια χτενίσματα και κάθε φορά θα κάνει κάτι διαφορετικό και πρωτότυπο. Σπάνια θα εμφανιστεί με ένα απλό χτένισμα και συνήθως επενδύει σε πιο περίτεχνα μαλλιά, είτε αυτό έχει να κάνει με σφιχτούς κότσους, είτε με περίεργα πιασίματα. Τα μαλλιά της δεν είναι minimal χωρίς να σημαίνει πως είναι κιτς, μιας και πάντα προσέχει να κρατάει την ισορροπία με το ανάλογο make up.
Διάλεξα τα 20 και κάτι χτενίσματα που πραγματικά ξεχώρισαν! Σε περίπτωση που έχετε γάμους βαφτίσεις και δεν ξέρετε πως να κάνετε τα μαλλιά σας, ρίξτε μια ματιά στην JLo και "συμβουλευτείτε" την! Πλούσια εντυπωσιακά ίσια μαλλιά σκέτα..και με αφέλειες!Πολλές φορές έχει προτιμήσει την αγαπημένη ανάλαφρη μπούκλα  σε συνδυασμό με ασύμμετρο κούρεμα!

 Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει πιάσει τα μαλλιά της ψηλά με περίτεχνους αλλά και αυστηρούς απλούς κότσους που αναδεικνύουν τα γατίσια μάτια της αλλά και τις όμορφες γωνίες του προσώπου της!


 

Χαλαρά πιασίματα τύπου σινιόν αλλά και με κοτσιδάκια για σικ εμφανίσεις. 

Από τα χτενίσματα που έκαναν θραύση: Όλο το μαλλί στο πλάι με μπούκλα τύπου vang! Πολύ μοιραίο..
Πλούσια σγουρά σέξι μαλλιά με όγκο!


Χαμηλά σικ ponytails αλλά και αντίστοιχα ψηλά για πιο θηλυκό αποτέλεσμα!


Girly διάθεση με κοτσιδάκια και χαριτωμένα πιασίματα.

Πραγματικά τα χτενίσματά της είναι υπέροχα και υπερκομψά!
Πάρτε ιδέες για την επόμενη οσκαρική σας εμφάνιση!

Σας φιλώ,
Πανωραία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου