Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Φυτικές κρέμες ΔρόΓη - Κρέμες από αγνό κερί και δρόγες βοτάνων


Σήμερα είναι Πρωτομαγιά και είναι λογικό να πιαστώ με ένα θέμα εμπνευσμένο από τη Φύση! Την ξέρετε την αδυναμία μου στα στα φυσικά προϊόντα, στις φυτικές μάσκες και γενικότερα σε ότι βασίζεται σε αγνά και φυτικά συστατικά. Γι'αυτούς  τους λόγους, δε θα μπορούσα να μην σας προτείνω τις φυτικές κρέμες ΔρόΓη.

Τι είναι οι φυτικές κρέμες ΔρόΓη;

Πρόκειται για φυτικές κρέμες που παρασκευάζονται από υλικά που προέρχονται από τη Φύση 100%. Τα συστατικά τους είναι δρόγες βοτάνων, φρέσκων ή αποξηραμένων, καθαρό και γνήσιο κερί μέλισσας και έλαια υψηλής ποιότητας ανάλογα με το προϊόν που επιλέγετε. Είναι αγνά και απολύτως φιλικά προς τον οργανισμό.

Γιατί να διαλέξετε φυτικές κρέμες;

Τα φυτικά καλλυντικά είναι απόλυτα συμβατά με τον ανθρώπινο οργανισμό. Τα κύτταρά μας περιβάλλονται από μια προστατευτική μεμβράνη η οποία έχει τον ρόλο ελεγκτή. Επιλέγει ποια στοιχεία θα διεισδύσουν και ποια όχι. Δεν αναγνωρίζει τα συνθετικά σε σχέση με τα φυσικά με αποτέλεσμα να μην παίρνουν την άδεια εισόδου. Αντίθετα τα φυσικά στοιχεία τα οποία είναι απολύτως αναγνωρίσιμα από τον οργανισμό μας, περνούν την κυτταρική μεμβράνη και διεισδύουν μέχρι την καρδιά των κυττάρων μας με συνέπεια να έχουμε γρήγορα και εντυπωσιακά αποτελέσματα.


Πάμε να δούμε τις κρέμες ξεχωριστά.

24ωρη κρέμα ημέρας και  νύχτας: Ενυδατική, αντιγηραντική, ιδανική για κουρασμένες επιδερμίδες




Κρέμα ματιών: Αντιρυτιδική, αναπλαστική, αντιγηραντική






 Κρέμα χεριών: Επουλωτική, ιαματική, κατάλληλη για δερματικά προβλήματα



Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα και για παραγγελίες θα βρείτε στο drogh.cremes@gmail.com και στο 6942 288 635

Σας φιλώ!
Καλή Πρωτομαγιά!
Πανωραία

2 σχόλια:

  1. Ginetai na mas peis poso kanoun?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου! Οι τιμές ξέρω ότι έιναι πολύ καλές αλλά από κει και πέρα περισσότερα μπορείς να μάθεις στα στοιχεία επικοινωνίας που δίνω στο άρθρο!

      Διαγραφή