Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Πως να φτιάξετε τα μαλλιά σας μετά τη θάλασσα.. Δείτε υπέροχα χτενίσματα!

Να 'μαι και γω μετά από καιρό! Μου λείψατε πολύ και εύχομαι να σας έχω λείψει και εγώ λιγουλάκι, τόσο δα! Οι υποχρεώσεις τρέχουν, πολλά νέα πράγματα συμβαίνουν με αποτέλεσμα να μην προλαβαίνω να ασχοληθώ με το αγαπημένο μου μπλογκάκι.. Σίγουρα κάποια στιγμή θα βρω τις ισορροπίες μου και θα φροντίσω να μοιραζόμαστε όλο και συχνότερα τα παν..ωραία μυστικά μας!

Στα θέματά μας λοιπόν! Ζέστη και όποιος αντέξει.. Θα έχετε πιάσει τις παραλίες για τα καλά όσοι είστε ακόμα στις πόλεις, ενώ κάποιοι τυχεροί απολαμβάνουν ήδη τις διακοπές τους.. Και ενώ είστε στην παραλία και δροσίζεστε, και το αλατόνερο έχει εισβάλει για τα καλά στα υπέροχα μαλλιά σας, σκέφτεστε πως να τα βολέψετε για να συνεχίσετε τη βόλτα σας για φαγητό ή για έναν απολαυστικό καφέ.. Λύσεις υπάρχουν πολλές και είναι και όμορφες.. Τι και αν είστε από τη θάλασσα; Αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα είστε όμορφες και περιποιημένες..


Δείτε ιδέες για το πως μπορείτε να φτιάξετε τα αλατισμένα μαλλιά σας μετά τη θάλασσα! Μην ξεχνάτε πως το αλάτι λειτουργεί σαν πολύ καλό προϊόν hair styling δίνοντας όγκο και τέλειο φορμάρισμα. 

Άσε τα μαλλάκια σου ανακατεμένα. που έλεγε και το άσμα! Εκμεταλλευτείτε τα μπερδεμένα και ανέμελα μαλλιά σας, προσθέστε λίγο αφρό στις άκρες, φουντώστε τα με τα δάκτυλά σας και αφήστε τα να στεγνώσουν στον ήλιο.. Το αποτέλεσμα θα είναι άκρως μοιραίο και ωραίο..





Κοτσίδες και πάλι κοτσίδες. Είναι μόδα, είναι τάση, είναι κομψές και νεανικές! Προτιμήστε τες για ακόμα μια φορά. 

Χωρίστε τα μαλλιά σας στη μέση και κάντε δυο κοτσίδες ψαροκόκκαλο.


Η μια ανάλαφρη γαλλική!



Η την κλασσική γαλλική αγαπημένη κοτσίδα..


Αν έχετε και τη φίλη σας μαζί, πείτε της να σας κάνει και κάτι πιο περίτεχνο!





Φορέστε αξεσουάρ.. Μαντήλια, μπαντάνες και τα αγαπημένα ψάθινα καπέλα σας!








Πιάστε τα μαλλιά σας έναν όμορφο ανάλαφρο και ατημέλητο κότσο. Τα αλατισμένα μαλλιά σας είναι ιδανικά για έναν τέτοιο κότσο μιας και έχουν ήδη όμορφο όγκο.




Υπάρχει και η λύση της αλογοουράς. Κλασσικό και όμορφο χτένισμα. Ξύστε ελαφρώς τα μαλλιά σας, δώστε ελαφρώς όγκο στην κορυφή και πιάστε τα ανάλαφρα.






Εύχομαι να σας αρέσουν οι ιδέες και να σας εμπνεύσουν στην επόμενη σας βόλτα στην παραλία!
Σας φιλώ γλυκά,
Πανωραία


2 σχόλια: