Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Maragu Wooden Sunglasses! Τα απόλυτα ξύλινα γυαλιά!

Στη χώρα που ζούμε έχουμε την τύχη η επαφή με τη φύση να είναι κάτι δεδομένο...Πως θα σας φαινόταν αυτήν την αίσθηση της φύσης να την μεταφέρετε και στα γυαλιά ηλίου σας; Αυτό μπορεί εύκολα να γίνει διαλέγοντας ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου από ξύλο...Για όσους δεν το έχουν ξανακούσει ίσως σας φανεί περίεργο αλλά ναι, η τάση και η μόδα προστάζει γυαλιά ηλίου από το πιο αγνό και φυσικό υλικό: το ξύλο!


Και σας έχω διαλέξει τα καλύτερα από την εταιρεία Maragu Wooden Sunglasses. Και λέω τα καλύτερα, διότι η εταιρεία αυτή δεν επέλεξε τυχαία να σχεδιάσει γυαλιά από ξύλο. To brand name Maragu κουβαλάει την ιστορία μαραγκών (εξ' ου και το όνομα) 2 γενεών με μεγάλη αγάπη και φροντίδα για το ξύλο. Ωστόσο κάποια στιγμή τα πειράματα στη ξυλουργική, η δημιουργικότητα και το ταλέντο έσπασαν τα όρια και έφτασαν στον σχεδιασμό γυαλιών.

Ένα από τα πολύ δυνατά σημεία των Maragu Wooden Sunglasses, πέρα από το πόσο ανάλαφρα και μοναδικά σχεδιασμένα είναι, είναι και η απολαυστική αίσθηση των αρωμάτων που δίνουν. Ναι καλά καταλάβατε, μυρίζουν υπέροχα καθώς με κάθε ζευγάρι υπάρχει μαζί κι ένα πουγκί με ρινίσματα άγριου ξύλου (πόσο καινοτόμο)! Η ποιότητα τους είναι εξαιρετική καθώς το ξύλο που χρησιμοποιείται διαλέγεται προσεκτικά από ελληνικές καρυδιές, σφένδαμο και ελαιόδεντρα ενώ κάθε ζευγάρι είναι μοναδικό καθώς κάθε κομμάτι ξύλου είναι επίσης μοναδικό!

Πάμε να δούμε μερικά από τα αγαπημένα μου σχέδια:

Hermes Walnut / Light Brown PE / Light Brown





Hermes Walnut / Light Brown BR / Oro




Aphrodite Walnut / Black CR / Black D




Aphrodite Walnut / Grey BR / Grey GR



Zeus Walnut / Brown BR / Brown D



Hermes Walnut / Dark Brown BR / Blue



Aphrodite Maple / White WH / Frozen Blue



Ares Walnut / Black BL / Black




Ares Walnut / Brown BL / Gold



Να και η τέλεια ξύλινη θήκη:


Για περισσότερες πληροφορίες για σχέδια και τιμές θα βρείτε στo  link της εταιρείας:



Ελπίζω να σας άρεσαν τα σχέδια, μιας και εγώ ξετρελάθηκα (και με το άρωμα)!!

Σας φιλώ,
Πανωραία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου