Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2015

Όμορφα και θελκτικά χείλη.. Πως τα βάψεις φέτος το χειμώνα; Εμπνεύσου από τις φετινές τάσεις!


Κάθε σημείο του προσώπου έχει τη σημασία του.. Τα φρύδια πρέπει να είναι καλοσχηματισμένα μιας και είναι το κάδρο του προσώπου. Τα μάτια είναι ο καθρέφτης μας, της ψυχής αλλά και της διάθεσής μας (μα πως τα λέω?).. Τα μαγουλάκια - μήλα του προσώπου είναι ένδειξη φρεσκάδας και νιότης (πάντα λίγο ρουζάκι μας κάνει να φαινόμαστε μικρότερες)..

Και πάω τρέχοντας στα χείλη μιας και είναι το σημερινό μας θέμα! Μάτια.. μύτη χείλια..
Τα χείλη είναι από τα πιο δυνατά σημεία της στην έκφραση μιας γυναίκας.. Με αυτά θα γελάσεις, θα μουρμουρίσεις, θα γκρινιάξεις, θα στείλεις και θα δώσεις γλυκά φιλιά σε όποιον θες..

Όπως καταλαβαίνεις πρέπει να τα προσέχεις, να τα περιποιείσαι, να τα αναδεικνύεις, να τα χρωματίζεις για να δώσεις έμφαση σε όλα τα προηγούμενα που λέγαμε..

Και με τι χρώματα θα παίξεις; Με πολλά μιας και ο χειμώνας φέτος δεν μας καταπιέζει χρωματικά αλλά  σίγουρα μας κατευθύνει.. Για πάρε ιδέες..Φωτιά στα κόκκινα.. Τα κόκκινα είναι πάντα τάση.. Παίζεις με αποχρώσεις.
Βαθύ κόκκινο, ροζοκόκκινο, blood red και μην ξεχνάς: κόκκινο σημαίνει μην το παρακάνεις με το make up στα μάτια!

Berry lips.. Θα μου πεις είχες και στο χωριό σου berry; Μα εννοείται, δεν έχουμε μουριές στο χωριό;; Αυτά τα χρώματα είναι τα σκοτεινά κόκκινα και μας αρέσουν πολύ! Όσο χειμωνιάζει τόσο ποιο σκούρο.


Τι είπα; Όσο χειμωνιάζει τόσο ποιο σκούρο; Ε δες τι θα βάλεις με τα πολλά κρύα.. έχουν μια μαγεία και τα σκούρα χρώματα. Παίζεις ανάμεσα στο καλό και στο κακό.. Dark lips but pure and clean eyes..
Ήξερες ότι το όμπρε δεν είναι τάση μόνο για τα μαλλιά αλλά και για τα χείλη;
Τόνισε το εξωτερικό ή το εσωτερικό, κάνε παιχνίδι!


Κοριτσάκια είμαστε.. Αλίμονο αν δεν βάλουμε και λίγο ροζάκι!
Το lip gloss παίρνει εκδίκηση και είπε να εμφανιστεί πάλι δυναμικά!
Βάλε λίγη λάμψη φέτος, μην διστάσεις..

Παίξε φυσικά.. Άχρωμα χείλη αλλά διάφανα!


Αυτές είναι οι προτάσεις και οι ιδέες.. Θες την άποψη μου! Παίξε με έντονα χρώματα..
Βάλε λίγο χρώμα ακόμα και το πρωί στη δουλειά.. (Βάζεις λίγο κόκκινο και το απλώνεις  ταμποναριστά με τα δάχτυλά σου, αγαπημένο κόλπο)

Σας φιλώ γλυκά,
Πανωραία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου