Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Τα Μυστικά Για Τέλειο Σχήμα Στα Φρύδια Σας!!!

Κάθε χρόνο υπάρχει και μία διαφορετική μόδα για τα φρύδια.. Την μία χρόνια είναι στη μόδα τα λεπτά, την άλλη τα γεμάτα, την άλλη με μεγάλο τόξο και πάει λέγοντας. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα πολλές να την έχουμε πατήσει με τα φρύδια μας και να τους έχουμε δώσει το λάθος σχήμα που μετά μπορεί και να μην διορθώνεται. Δεν πρέπει να επηρεαζόμαστε από τις τάσεις που επικρατούν στα φρύδια διότι το φρύδι είναι ανάλογο με τις γωνίες και τα σχήματα του προσώπου μας. Πρέπει δηλαδή να είναι προσαρμοσμένο στο πρόσωπό μας και όχι στις τάσεις. Μην ξεχνάτε ότι τα φρύδια είναι το κάδρο του προσώπου μας και δίνουν τον "χαρακτήρα" της ομορφιάς μας. Παρακολούθησα τις προάλλες στην εκπομπή "Μες την καλή χαρά" την αισθητικό Μαρία Τσατσαράγκου και μου άρεσαν πάρα πολύ οι συμβουλές της και τα tips της.
 Σας παραθέτω το video να το δείτε και εσείς!




ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΜΟΥΛΕΣ  ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΥΔΙΑ 
  • Πριν ξεκινήσετε, απομακρύνετε από το πρόσωπο σας το μακιγιάζ και περάστε μια τονωτική λοσιόν ή βρέξτε με νερό για να μην υπάρχει λιπαρότητα.
  • Απολυμάνετε το τσιμπιδάκι σας με λίγο οινόπνευμα, πιάστε τα μαλλιά σας αλογοουρά η με μια στέκα και φροντίστε να έχετε το κατάλληλο φως.
  • Μην επεμβαίνετε πολύ στο σχήμα τον φρυδιών σας. Περιοριστείτε μόνο στο καθάρισμα αυτών απομακρύνοντας με το τσιμπιδάκι τις τριχούλες που προεξέχουν. Μην υπερβάλλετε με τις τριχούλες που βγάζετε γατί το σημείο είναι ευαίσθητο και οι τρίχες αυτές δεν βγαίνουν με την ίδια συχνότητα που βγαίνουν σε άλλα σημεία. Μία τρίχα στο σημείο των φρυδιών μπορεί και να μην ξαναβγεί. Στο γέμισμα των φρυδιών βοηθάει το καστορέλαιο σε περίπτωση που δεν έχετε κάποια αλλεργία!
  • Κόψτε με ένα ψαλιδάκι τις τριχούλες που εξέχουν.
  • Για να πετύχετε ένα ακόμα πιο περιποιημένο αποτέλεσμα πρέπει πάντα να βουρτσίζετε τις τρίχες των φρυδιών σας προς τα πάνω και εξωτερικά.
  • Για να καλύψετε τυχόν χάσματα στα φρύδια σας χρησιμοποιείστε ένα μολυβάκι.  Αρχίστε από το κάτω μέρος του θυλακίου τις τρίχας και σύρετε το μολύβι προς τα πάνω σύμφωνα με την κατεύθυνση της τρίχας. Στη συνέχεια βουρτσίστε για να επιτύχετε φυσικό αποτέλεσμα. Προσοχή!! Χρησιμοποιείστε μολύβια κοντά στο χρώμα των φρυδιών σας.
  •  Εάν θέλετε να τιθασεύσετε το σχήμα των φρυδιών σας απλώστε λίγο τζελ για τα μαλλιά ή την ειδική διαφανή μάσκαρα και βουρτσίστε με φορά προς τα πάνω.
Νομίζω αυτές οι συμβουλές θα σας καλύψουν!
Σας φιλώ,
Πανωραία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου