Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Η RIHANNA ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ;

Η Rihanna έγινε και πάλι μελαχρινή! Αποφάσισε να επιστρέψει στο φυσικό της χρώμα μετά από πολλές αλλαγές. Μέτα το πληθωρικό κόκκινο και το ξανθό που την είχαμε συνηθίσει τον τελευταίο καιρό, αποφάσισε να τιμήσει και πάλι το κλασσικό μαύρο. Δεν έμεινε όμως μόνο σε αυτό.. Μα πως θα μπορούσε μια Rihanna  να κάνει κάτι κλασσικό και απλό; Έτσι ξύρισε και την μία πλευρά του κεφαλιού της δίνοντας μια ροκ διάθεση στην εμφάνισή της.




Ήθελε να πρωτοτυπήσει αλλά εμάς κάτι μας θύμισε και μάλλον την προλάβανε άλλες! Η δική μας εγχώρια star Άννα Βίσση είχε κάνει αυτό το κούρεμα και μάλιστα πολλά χρόνια πριν! Βρε μπας και η Ri-Αννα αντέγραψε την Αννούλα μας; Ιδού και οι αποδείξεις!



Εσάς σας άρεσε η νέα αλλαγή της Rihanna;

1 σχόλιο:

  1. ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΕΙΝΑΙ; ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ Ή ΜΗ ΑΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ, ΟΛΟΚΛΗΡΟ TEAM ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΩΣΤΕ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΙΘΑΝΟ ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ Η LADY GAGA ΝΤΥΘΗΚΕ ΑΝΔΡΑΣ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ Η ΑΝΝΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ VIDEO CLIP "ΠΕΣΤΟ ΞΑΝΑ" . ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΠΟΥ ΟΤΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ STAR ΤΟΥ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ, ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ , ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΤΗΣ ΒΡΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΦΟΡΕΜΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΓΕ Η ΑΝΝΑ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕ ΤΟΝ JEAN PAUL GAUTIER . Η ΑΝΝΑ ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΖΟΥΖΟΥΝΙ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΟ ΑΝΤΡΕΠΤΙΚΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή