Τετάρτη, 29 Φεβρουαρίου 2012

ΔΥΟ ΣΟΥΠΕΡ ΦΥΣΙΚΕΣ ΚΡΕΜΕΣ ΓΙΑ ΠΙΛΙΝΓΚΔεν πρέπει να αμελούμε να κάνουμε πίλινγκ! Πρέπει μία με δύο φορές την εβδομάδα να αφιερώνουμε χρόνο στον εαυτό μας και να κάνουμε μία σωστή απολέπιση. Με αυτό τον τρόπο καθαρίζουμε το δέρμα σε βάθος, φεύγουν τα νεκρά κύτταρα ενώ η επδερμίδα ανανεώνεται και μένει λαμπερό. επιδερμίδα Βρήκα δύο σούπερ κρεμούλες που τις φτιάχνουμε με υλικά που βρίσκουμε στο σπίτι μας.


  • Πίλινγκ για πολύ ξηρό δέρμα: Ανακατεύουμε 8 κ.σ. τριμμένα αμύγδαλα με 4 κ.σ. λιωμένη μαργαρίνη μέχρι να γίνουν μία πάστα. Απλώνουμε σε καθαρό πρόσωπο, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών και κάνουμε κυκλικές κινήσεις μασάζ.  Ξεπλένουμε με χλιαρό νερό.

  • Πίλινγκ για λιπαρά δέρματα με μαύρα στίγματα: Ανακατεύουμε 1 1/2 κ.σ. γιαούρτι, 1κ.σ. ξύσμα πορτοκαλιού, 1κ.σ.  νιφάδες βρώμης, 1κ.σ. αμυγδαλέλαιο ή ηλιέλαιο ή ελαιόλαδο μέχρι να γίνουν μία πάστα. Εφαρμόζουμε στο πρόσωπο για 15 λεπτά και πριν ξεβγάλουμε κάνουμε κυκλικές κινήσεις μασάζ ώστε να κάνουμε και απολέπιση. Ξεπλένουμε με χλιαρό νερό.

Για να δούμε αποτέλεσμα πρέπει να υπάρχει συνέπεια και να κάνουμε πίλινγκ μία με δυο φορές την εβδομάδα!

Σας φιλώ,
Πανωραία

Δείτε επίσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου